Fistan Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 hayvanlar düşünür ama zaman içinde bir yere koyamazlar kendini. fark o.
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 hedehodohop said: dasaaa said: hedehodohop said: Hayvanlar seçme farkındalığına sahip olmadan besin zincirini yaratırken , biz iradeyle aynı şiddetin parçası oluyoruz.Hayvanlar mı daha aşşağıda insanlar mı bilemedim abi Z hayvanı gelip Ynin soyunu kurutmadan onu dilediği şekilde kullanıyorsa Z>Y buna göre en üstte biziz işte. hastamızı da yaşatıyoruz, sakatımızı da geride bırakmıyoruz. doğada sakat veya yaşlı veya yaralı veya hasta bi hayvanı kimse korumaz. biz koruyoruz..Türler arası karşılaştırma yapıyorum.Bir aslan geyik avlıyamadan yaşıyamaz ama insan hayvanları fabrikalarda besleyip besleyip kesmeden de yaşıyabilir,boğa güreşi izlemeden de yaşıyabilir,başka türleri çiftleştirip satmadan da yaşıyabilir..vs düşünsene.. o zaman daha da üstünüz. yapmadan yaşabileceğimiz şeyleri bile sadece keyfimiz, geleneklerimiz, daha fazla rahatımız için yapabiliyoruz. pfff çok çok üstünüz be
fede Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 "bana bak çarıklı sensin.nasıl gönderirsiniz bu pislikleri o tertemiz insanlara.onların kaleme silgiye deftere ihtiyacı var.onlara yardım edeceğinize onlarla dalga geçiyor, küçük göruyorsunuz.hiçbir işe yaramayan, asalak gibi yaşayan sizlerden nefret ediyorum.eğer anlayacağınızı bilsem yüzünüze tükürmek isterdim, siz ondan da anlamazsınız..." işte bunlar hayvan
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Hayvanlar düşünemiyo o yüzden arabalar evler tesla coiller yapmıyo fikri dünyanın en büyük gerizekalılığıdır heralde.
kavurma Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Flassh said: kavurma said: tamam fede bana bir öküzün araba icat etme ihtimalini söyler misin? görende arabayı sen icat ettin sanıcak, bu halde bi öküzden farkın yok zaman :O En azından senin bana öküz yakıştırması yaptığını ve bunu zerre kadar tınlamadığımı belirtmek öküzden farkım olduğunu gösterir.
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 tınlama tabi la, şaka yapıyoz şurda ^_^
nomsaR Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 hayvanla insan arasındaki tek fark hayvanların daha kolay sevişebilmesi. gerisi aynı.
fede Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 öküz gibi sevişiyosun boğa gibi sevişiyosun bu ne şimdi
calimero Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 kavurma said: Onları birbirinden ayıran tek özellik düşünmektir. Çünkü ikisi de çiftleşir, beslenir, yaşar ve ölür. Ancak hayvanlar düşünemez. İnsanlar düşünür. and the nobel goes to...
eski Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 fede said: öküz gibi sevişiyosun boğa gibi sevişiyosun bu ne şimdi Bence bu.
RabbiT Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 bence insanları hayvanlardan ayıran tek özellik insanların sadece zevk içinde sex yapıyor olması.
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 su içinde yüzdük zevk içinde sex yaptık liseliyiz
Öne çıkan mesajlar