Lazlow Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Aşağıdaki kartları arıyorum İstanbul içi ve Trade için olursa sevinirim Arcbound Ravager Engineered Explosives Mephidross Vampire Nights Whisper Eternal Witness Joiner Adept Bringer of the Red Dawn Bringer of the Green Dawn Bringer of the Blue Dawn Bringer of the White Dawn Bringer of the Black Dawn Blinkmoth Nexus Cranial Extraction Solemn Simulacrum Tooth and Nail Eight-and-a-Half-Tails Kokusho, the Evening Star Yosei, the Morning Star Horobi, Death’s Wail Kumano, Master Yamabushi Bird Of Paradise[signature][hline]"there's no vestige of a beginning, no prospect of an end" (Hutton, 1795) [Bu mesaj Lazlow tarafından 28 Eylül 2004 02:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hexxhexaben Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 usta senin bu yazdıklarından varda sende ne var onuda bilsek iyi olur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 arcbound ravager var[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta malup olursun" Zaknafein Do'Urden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lazlow Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Beyler sahip listyedeki kartlardan sahip olduklarınızı ve karşılığında istediğiniz kartları yazarsanız size cevap verebilirim. Kart koleksiyonumun tatmin edebileceğine inanıyorum[signature][hline]"there's no vestige of a beginning, no prospect of an end" (Hutton, 1795) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lazlow Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Beyler unutmadan Magic onlineda "lastwreath" nikiyle oynuyorum. ordanda mesaj atabilirsiniz [Bu mesaj Lazlow tarafından 28 Eylül 2004 20:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hexxhexaben Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 bende abi eternal witness solemn simulacrum nights whisper eight and a half tails kumano, master yamabushi var ama bu kartlertın zaten hepsinden belli bir adet bende arıyorum:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar