Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oyun Performansı (TF2 FPS) Düşüklüğü

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Merhabalar, geçenlerde kararsızlığımı dile getirmiştim. konsol mu yoksa pc mi diye. önerilerin çoğu pcdi ben de ekran kartı ve monitor alıp bu şekilde devam ettim. Sistemimin güzel olduğunu düşünüyorum fakat eksikleri tabiiki vardır. Sorunum ise şu, Assasins Creed, Metro 2033 vs gibi oyunları en yüksek değerlerde rahat ve akıcı şekilde oynuyorum fakat iş tf2 gelince (ki tek keyif alarak oynadığım oyun açıkcası) combatta fps düşüyor. 20 30 40 vs arası. tabi boş yerlerde 100 110'a falan cıkıyor. neyse, bilgisayarımın özelliklerini vererek bir bakmanızı rica ediyorum, bir yerlerde yanlış mı yapıyorum yoksa tf2 den vaz mı gecmeliyim?

5GB ram, Sapphire HD 5870 Amd Phoenom x4 955

neyse, bir ss koyayım siz görün;

lazım olur mu bilmem ama ana kartımda bundan.

yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Mesaj tarihi:
knoxville sağ olsun fıstık gibi fps alıyorum, combatta 100 üzeri sürekli oh be dünya varmış! şimdi kendimi oyuncu hissediyorum resmen eheh

edit, teşekkürler knoxville :p
Mesaj tarihi:
bana da config versenize benimde combatta ağlıyor

bi de daesu, knox falan bilir. niye hazır configlerde kısayola -noforcemaccel -noforcemspd koyun diyorlar? source motorund acceleration yok ki. mesela hldm ve 1.6 bunlar olmadan oynanmaz acceleration yüzünden ama css ve tf2 de etkilemiyor zaten.
Mesaj tarihi:
grafiklerden ödün veririm diyorsanız chris config var
http://fakkelbrigade.eu/chris/configs/

-useforcedmparms, -noforcemaccel, -noforcemspd – Has no effect on operating systems post-Windows 2000. The first simply allows -noforcemaccel and -noforcemspd. The latter two disable game-specific accel/speed settings, respectively.
Mesaj tarihi:
ben de demin ararken chris'in siteyi buldum. kusmuk gibi yapmak istemiyorum sonuçta public oynayacam tf2yi, dx9 frames yeter herhalde.

o son yazdığın da source için demişler herhalde yoksa win7'de bile onları eklemeyince hl 1 motoru uçuyor.
Mesaj tarihi:
configleri tek tek deneyebilirsin bazı komutlarylada oynayarak
bazı pclerde dx8 dana iyi sonuç veriyor bazılarında 81 bazılarındada dx9, deişkeni cok fazla. hatta fps cap yaptıgı için sürekli fps drop yiyen biri vardı forumda ilginç yani.

+150 update gördü oyun cıktıgından bu zamana. betada 3gb gibi birşey cekmiştik şu an 10gb ye yaklaştı oyun o yüzden stabilitesi gittikçe düşüyor sanırsam. bu oyun için 2 kere pc upgrade eden var heh.
Mesaj tarihi:
Magnum said:

Merhabalar, geçenlerde kararsızlığımı dile getirmiştim. konsol mu yoksa pc mi diye. önerilerin çoğu pcdi ben de ekran kartı ve monitor alıp bu şekilde devam ettim. Sistemimin güzel olduğunu düşünüyorum fakat eksikleri tabiiki vardır. Sorunum ise şu, Assasins Creed, Metro 2033 vs gibi oyunları en yüksek değerlerde rahat ve akıcı şekilde oynuyorum fakat iş tf2 gelince (ki tek keyif alarak oynadığım oyun açıkcası) combatta fps düşüyor. 20 30 40 vs arası. tabi boş yerlerde 100 110'a falan cıkıyor. neyse, bilgisayarımın özelliklerini vererek bir bakmanızı rica ediyorum, bir yerlerde yanlış mı yapıyorum yoksa tf2 den vaz mı gecmeliyim?

5GB ram, Sapphire HD 5870 Amd Phoenom x4 955

neyse, bir ss koyayım siz görün;

lazım olur mu bilmem ama ana kartımda bundan.

yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

işlemcinde bi sorun var,5.75 çarpan gözüküyor.yani 1.15ghz de çalışıyor işlemcin.çarpanın 16 olması gerekiyor.
Mesaj tarihi:
islemci kullanimda degilken veya az kullaniliyorken saat hizi, ve voltaji dusurerek guc tuketimini azaltmakdir. guc tuketimi azalinca haliyle daha az isi olusur, dolayisiyla fan a daha az ihiyac duyulur, dolayisiyla bilgisayar daha sessiz calisir tuketimini azaltmakla birlikte.

amd cool and quiet, powernow!, ve intel in speedstepEIST) versiyonlari var. hepsinin mantigi ayri fakat guc tuketimini azaltma yontemleri ve yaklasimlari farkli.
  • Yeni Oluştur...