Eno Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Merhaba arkadaşlar... Önümüzdeki hafta beşiktaş galatasaray maçına izmir den geliyorum. Eğer izmir den gidecek başkaları da varsa birlikte gidelim. Muhtemelen cuma akşamı yola çıkıcam ve maçtan sonra dönücem. Diğerleriyle de gidiş-dönüşü konuşuruz ayarlarız problem değil... İyi akşamlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 walla kapalıya yada yenı acık a gıdıcem para bulursam kapalı yane ::)[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 yenı acıga baska gelen warsa numaralının hemen yanındakı yerdeyız eco war basımızda[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 said: Justin, 17 May 2003 22:36 tarihinde demiş ki: enoyla beraber gidiyoruz biz ehehe gs tribününe davet ediyorum seni eno yada hyr ben bjk tribününe gitçem çarşı denen adam yaralamak öldürmeyi marifet sanan şerefsizlere kurban olmak istemem[hline]cRn dedigin basta cok ayıp serefsiz lafı senın sevıyenı gosterır sonucda forumlarda olup carsıdan olan ınsanlarda war ve sen sırf bu adam oldurme lafını bcarsının sarkılarından alıyosan o sadece eglenme amacı yazılmıs sozlerdır ama bazı avanakların beynı basmadıgı ıcın bole laflar ederler sarabıda ıcerız esrarıda cekerız biz adamı ... fılan esrar lafını ıstersen aa bunlar bak bıde esrarke$ fılan de[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 sende bi lafinin arkasinda dur her soledigin lafi bjkliler soyluo diyemi soyluosun ? baska laf bulda vatana millete hayirli olsun demi ?[hline]YesFeaR[i] Bcoz The fear is in the eye of beholder[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 forumlarda mı kullanıyor? hemen donmeyelım sızınkılere kasatura ıle gorunuyolar tobe[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 lafi kullanana soyle ozaman plz bütü bjklileri kapsamasin[hline]YesFeaR[i] Bcoz The fear is in the eye of beholder[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Alakasız tartışmalar yapmayın arkadaşlar.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 said: Justin, 17 May 2003 22:36 tarihinde demiş ki: çarşı denen adam yaralamak öldürmeyi marifet sanan şerefsizlere kurban olmak istemem[hline]cRn [Bu mesaj Justin tarafından 17 May 2003 22:42 tarihinde değiştirilmiştir] ağzını topla kimseye şerefsiz diyemezsin sen.. sen kimsinki tanımadığın adamlara şerefsiz diyebilesin.. ne özelliğin warki dahamı üstünsün?.. tanımadığın insanlar için yorum yapma.. o insanlar senden bin kat daha iyi insan olabilirler.. ki öyleler zaten yazdığın yazıdan belli..[hline]Avrupa fatihi efsane yalan Siz yokken o vardı göklerde uçan Bir asır devirdik senin sevginle Ne mutlu Be$ikta$'a gönül verene.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 ha bu arada eno ben gidiyorum yeni açıktayım arkadaşlar vede abimle.. gelirsen görüşelim bi..[hline]Avrupa fatihi efsane yalan Siz yokken o vardı göklerde uçan Bir asır devirdik senin sevginle Ne mutlu Be$ikta$'a gönül verene.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Hayret ne meph ne de nukem buraya bişey yazmamış hayırdır... lol şaka şaka :-D[hline]~Sultan of the Empire Earth~ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Geliyorum..[hline]tHe Original fi$h Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 oha bilet alamadım bulamadım yani. girdiğimde biletix in sitesi down idi.. Şimdi de bilet kalmamış... Süfer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 lol 2 saatte bitmiş karaborsacılar manyak çalışıyor :) nese ben de kafayı yiodum sınavım var diye olmasa da büyük ihtimal gidemicektim rahatladım eheheh :)[hline]Nice 100 yıllara Beşiktaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar