Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satılık Magic (mtg) Kartları ve Çizgiromanlar (son kalanlar)-süfer fiyatlar!

Norak

Öne çıkan mesajlar

Daha önce Şu topicte sattıklarımdan son kalanlar şok fiyatlarla tekrar sizlerle! Burdada satamaz isem atıcam hepsini artık.
---------------------------
magic kartları:

6-7 yıllık bir arşiv, kartların durumu kısaca yeni gibi. Toplam 1700+ adet karışık rare, uncommon, common olan avatarlı hero lu tonlarca güzel kartı içinde barındıran bir koleksiyon. (land kartları dahil) Sadece toptan satıyorum, tek tek satmaya ne vaktim nede sabrım var :) Ayın 28'i ne kadar vaktim var.

- Mirage
- Tempest
- Exodus
- Stronghold
- Urza Saga
- Urza's legacy
- 5th ed
- Portal - (başlangıç seti)

Serilerinden toplam 1700+ kart - eğer hepsini birden alırsanız toplam fiyat 80$ (120milyon).

850 tane, yani yarısını da satabilirim: 40$ (60 milyon).

artı 5 adet inquest dergisini bedava vericem yanında.

Buda resmi

--------------------------------
Çizgi Romanlar:

türkçe olanların hiçbir sayısı eksik değil, yayına başlayıp bittiği yere kadar hepsi full: AMA hepsini tek paket olarak satıyorum, tek tek uğraşmak için vaktim yok gene malesef :)

Aşağıdakilerin hepsi toplam 40 milyon:

-tr- spiderman - May 96-Ock 97/ 9 sayı
-tr- X-men - may 96-ock 97/ 9 sayı
-tr- Spiderman - haz 98-şub 2k/ 19 sayı
-tr- superman - may 96-ock 97/ 9 sayı (öldüğü seri)
-tr- superman - haz 99-şub 2k/ 7 sayı
-tr- Batman(1995) 15 sayı
-tr- Batman- May 96-Ock97/ 9 sayı
----
-ing- Darkness- 19-33 arası sayılar + infinity özel sayı
-ing- Stone (ilk sayıları özel 4 sayılık preview)
-ing- Nightwing (eski Robin) 28-31 arası sayılar(4 tane)

ahanda resmi

-----------------------

-tek kural var: önce siz parayı yatıracaksınız, sonra ben yollayacam mng kargo ile.

isteyene iş bank hesap no mu vereceğim özel msgdan. kargo/havale ücreti sizindir.

ben izmir karşıyakadayım, siz izmirdeyseniz yunuslar civarına gelirseniz elden de veririm ama parayı bankaya yatırmış olmanız lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

ehueh gerkirse ben gittikten sora benim adıma yollatırım ben aileden birine, yanımda götüremiyorum çünkü kıbrıstan tr ye kargo gönderemiyorsun, öle abuk bişi var.

2 günlük kısıtlama kalkmış olur bölece :) acil para lazım, alın hepsini pls :)[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS - NwN-II - Satılık!
let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...