Norak Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Daha önce Şu topicte sattıklarımdan son kalanlar şok fiyatlarla tekrar sizlerle! Burdada satamaz isem atıcam hepsini artık. --------------------------- magic kartları: 6-7 yıllık bir arşiv, kartların durumu kısaca yeni gibi. Toplam 1700+ adet karışık rare, uncommon, common olan avatarlı hero lu tonlarca güzel kartı içinde barındıran bir koleksiyon. (land kartları dahil) Sadece toptan satıyorum, tek tek satmaya ne vaktim nede sabrım var :) Ayın 28'i ne kadar vaktim var. - Mirage - Tempest - Exodus - Stronghold - Urza Saga - Urza's legacy - 5th ed - Portal - (başlangıç seti) Serilerinden toplam 1700+ kart - eğer hepsini birden alırsanız toplam fiyat 80$ (120milyon). 850 tane, yani yarısını da satabilirim: 40$ (60 milyon). artı 5 adet inquest dergisini bedava vericem yanında. Buda resmi -------------------------------- Çizgi Romanlar: türkçe olanların hiçbir sayısı eksik değil, yayına başlayıp bittiği yere kadar hepsi full: AMA hepsini tek paket olarak satıyorum, tek tek uğraşmak için vaktim yok gene malesef :) Aşağıdakilerin hepsi toplam 40 milyon: -tr- spiderman - May 96-Ock 97/ 9 sayı -tr- X-men - may 96-ock 97/ 9 sayı -tr- Spiderman - haz 98-şub 2k/ 19 sayı -tr- superman - may 96-ock 97/ 9 sayı (öldüğü seri) -tr- superman - haz 99-şub 2k/ 7 sayı -tr- Batman(1995) 15 sayı -tr- Batman- May 96-Ock97/ 9 sayı ---- -ing- Darkness- 19-33 arası sayılar + infinity özel sayı -ing- Stone (ilk sayıları özel 4 sayılık preview) -ing- Nightwing (eski Robin) 28-31 arası sayılar(4 tane) ahanda resmi ----------------------- -tek kural var: önce siz parayı yatıracaksınız, sonra ben yollayacam mng kargo ile. isteyene iş bank hesap no mu vereceğim özel msgdan. kargo/havale ücreti sizindir. ben izmir karşıyakadayım, siz izmirdeyseniz yunuslar civarına gelirseniz elden de veririm ama parayı bankaya yatırmış olmanız lazım.
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 eheh para toparlayabilirsem bakarım bi kartlara :)
Norak Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 ok. yanlız son 2 günüm :) perşembe sabaha kadar vaktin var eheh sora uniye gidiyorum.
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 tamam son iki gün de satamazsan onları atma ben kargo parasına alırım.. böyle de iyi kalpli bir insanım.[signature][hline]sistre+cila=900 milyon... ona göre
Norak Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 ehueh gerkirse ben gittikten sora benim adıma yollatırım ben aileden birine, yanımda götüremiyorum çünkü kıbrıstan tr ye kargo gönderemiyorsun, öle abuk bişi var. 2 günlük kısıtlama kalkmış olur bölece :) acil para lazım, alın hepsini pls :)[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS - NwN-II - Satılık! let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair
Öne çıkan mesajlar