Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Süper kediler

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

herkeze selam benim kedileri artik biliyorsunuz bugun çektiğim resimler çok hoşuma gitti sizinle paylaşıyorum yorumlarinizi yaziniz :)

[signature][hline]Mezara koyuldugunuzda yaninda mutlaka bir fener bulundur uyaninca ölmessin

Mesaj tarihi:
çok tatlı cidden... ellere bak yaa...daha once baktığımda dikkatimi çekmemişti...sen soledin die dikkat ettim :)[signature][hline]Albert Einstein: Ön yargıları parçalamak atomu parçalamaktan daha zordur!!!
Mesaj tarihi:
şirin :-)[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
said:
rexx, 22 Eylül 2004 15:44 tarihinde demiş ki:
Lens lens inanmayın :lol:

Sen sigara içiyormuşsun doğrumu sana şimdi çakmak lazim :P Bak seninde sinirinin bozulmasi kötü birşey kedilerime laf yokh
Mesaj tarihi:
cok guzel ya=)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"

Mesaj tarihi:
Muhteşemler =o)
Benim kızımda büyüyünce öle olcak =o)[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn...
Energizer tav$ani
Gizli Ninja2
Mesaj tarihi:
Arkadaşlar bugun süper resimlerini çektim bilgisayarda ufak bir problem var direk yollayacağım güzellik yarışmasi için hazirlaniyorum sizce gireyimmi[signature][hline]Mezara koyuldugunuzda yaninda mutlaka bir fener bulundur uyaninca ölmessin
Mesaj tarihi:
Gir bence kedilerinin pek bir sorunu yok gibi gerçi bir tanesi göbek yapmış baya ''gel beni sev sev beni'' deyip fıtı fıtı ayakları dikmiş ama genede her tarafı düzgün gibi hehe[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
  • Yeni Oluştur...