Bursat Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Arkadaşlar; GGcUp Turnuvalarımızda daha iyi işlere imza atabilmemiz için lütfen anketi doldurunuz ve arkadaşlarınıza iletiniz.Anket Linki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 ikinci sorunun seçeneklerde hata var. alta diğer kısma patiyi yazdım ama site mutlaka birşey işaretlememi istedi. takip etmiyorum lan ben bişe dedim gerçi gene yazılıyor kutuya not olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 katıldım. 2.soru öyle evet, ben de aynı şekilde cevapladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bursat Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 :)) tamamdır eklendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensei Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Ok dir müdür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 bence patiyi yazmayan bu organizatörbozmalarını banlayalım huun bey!!!111!!111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rocker_tr Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 GGcUP'ın diğer turnuvalar gibi kendi özel haritaları olsun. ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bursat Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 rocker_tr said: GGcUP'ın diğer turnuvalar gibi kendi özel haritaları olsun. ^^ evet buna yönelik bir çalışmamız var fakat geç olabileceği için bunu sonraki turnuvaya sarkıttık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 sonuclari bizde görelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar