di Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Simdi duzgunce cevap vereyim diyorum ama ne yazsam bos gelecek sana gibi hissettim. Yine de; Bunu diyecegim kisi var demeyecegim kisi var. Seninle hic boyle bir muhabbetimiz olmadi mesela. Okuzluk yapacaksam tanidigim kisiye yaparim. Bir de ben cidden sikildim bu "AHA TIM YAZMIS DELIRMIS YINE RAGE'E GIRMIS" muhabbetinden. Gecmiste mevcuttu boyle bir durum ama senelerdir yok. Hatta sirf bu yuzden yanlis degerlendirdiginiz her durumda "ya o amacla yazmadim" diyorum ama siz her sekilde aksini dusundugunuzden bir anlam ifade etmiyor pek tabi. Haliyle cogu zaman yazdigimi benim soyledigim sekilde degil, kendi dusuncenize gore yorumladiginiz icin boyle gerildiginizi dusunuyorum. Yoksa gayet rahat, cogu zaman icten ice gulerek yaziyorum. Ha niye anlattim, fikrin degissin rahatla diye. Gereksiz gerilme, sacma sapan bir tartisma baslamadan bitsin diye. Ise yaramiyorsa cok da umursayamayacagim.
di Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Ya velet git konuyu bastan oku bi gel ya. Zaten calismiyor dedigim yerleri getirip getirip sokma gozume. Kullandigin cozunurlugu, isletim sistemini ve browser'ini soyle bi de. Bloodless said:
Bloodless Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Winzort 7 Chrome 13.0.782.220 m Mozilla Firefox 5.0.1 - 6.0.2 1366 x 768
toggie Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 di said: toggie said: IE8'de acılmadı :) Hala development asamasinda oldugundan bir kac yerde console mevcut kod icinde. O yuzden calismiyor IE'de. Kaldirdim biraz once. Tekrar deneyebilirsin dilersen ama IE baya baya kotu. En son bi optimizasyon gerekecek gibi. Evet IE ile acildi simdi. Flash'ı oldugu gibi koda dokmeye calismak kolay olmamali. En kotusunu dusunelim, site hicbir halta yaramayacak olsa bile insan bir suru sey ogrenir. Sırf xbrowser compatibility icin ugrasirken bile. Su javascript'i bir turlu hatim edemedim. Hazır scriptleri implement ve modifiye etmek konusunda cok tecrubelendim ama yetmiyor yahu :)
di Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Bloodless said: Winzort 7 Chrome 13.0.782.220 m Mozilla Firefox 5.0.1 - 6.0.2 1366 x 768 Benzer config ile test ettim defalarca sorun cikmadi. Garip valla. Minor version'lara bakayim bi ara.
di Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 toggie said: di said: toggie said: IE8'de acılmadı :) Hala development asamasinda oldugundan bir kac yerde console mevcut kod icinde. O yuzden calismiyor IE'de. Kaldirdim biraz once. Tekrar deneyebilirsin dilersen ama IE baya baya kotu. En son bi optimizasyon gerekecek gibi. Evet IE ile acildi simdi. Flash'ı oldugu gibi koda dokmeye calismak kolay olmamali. En kotusunu dusunelim, site hicbir halta yaramayacak olsa bile insan bir suru sey ogrenir. Sırf xbrowser compatibility icin ugrasirken bile. Su javascript'i bir turlu hatim edemedim. Hazır scriptleri implement ve modifiye etmek konusunda cok tecrubelendim ama yetmiyor yahu :) Abi hatim edilecek bir seyi yok. Syntax ogreneceksin, oncelik sirasi ve cesitli cins davranislari nedir diye bakacaksin mumkunse, sonrasinda google kabe misali dolanip duracaksin. Beni esas zorlayan js vs css degil, browser'larin huyu suyu oldu mesela.
Öne çıkan mesajlar