Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Crash sorunu ve çözüm önerileri....


sostizm

Öne çıkan mesajlar

Merhabalar, bende artık benim, artık beni oyundan soğutma noktasına gelen bir crash sorunum var. özellikle indoor missionlarda hele hele takımdaysam imkanı yok oyunda kalamıyorum. Resmi froumlarda bu konu ile ilgili yakınmaları görünce pek de yalnız olmadığımı gördüm. PATI SG üyeleri de bu konuda epey sıkıntılı. işte bazı çözüm önerileri:

after Issue 2 went live CoH started crashing on my machine after 2-5 minutes in game. This happened 6 times in quick succession, and was a bit of a surprise since my machine is entirely stable on the Test Server (which is also running Issue 2).

I did the following which appeared to respolve the issue
1) Download the most recent drivers for my Graphics card and Sound Card.
2) Cleared the XP Prefetch cache - using Windows XP Prefetch Clean And Control 1.2.0 (available here: http://www.majorgeeks.com/download.php?det=2495 )
3) Go into Device Manager and remove the drivers for my Sound Card and Graphics card
4) Reboot into safe mode and user Driver Cleaner 3.2 to remove any reminants of the Graphics Driver (available here: http://www.majorgeeks.com/download3214.html )
5) Reboot and install the newest Graphics and Sound Drivers.

After that I played stably for 5 hours with no problems, so I feel it has resolved the issue.

ve bir diğeri:

I want you all to try something, because it seemed to work for me. Go into the sound and graphic options, and at the bottom change it from "Performance" to "Compatibility". I don't know why, but it seems to have fixed my problem. I teamed for hours last night without a crash. Give it a shot.

ve bir başkası:
I removed my map patch then re-installed the game and I don't seem to have any more crashes (played for six hours). I want to put my map patch back in now that it's re-installed but I want to know if any others with crashing problem are also using the map patch? YES or NO?

Map patch'siz oyunun daha stabil olduğuna dair pek çok yorum var.

birine "over heating" demişler ama saçma.

umarım işinize yarar..

Adamlar teknik servise telefon da etmişler bugünlerde telefonları dahi açmıyorlarmış. Allah hepimize sabır versin. bu konuda bilgisi olan varsa lütfen bizimle paylaşsın...

Sevgiler[signature][hline]COH:
AdaSu Science Balster AR/Elec.Manup.
Usta Science Dark Melee/Regen
Baloncu Natural Defender Force Field/Radiation
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Hay allah :( kızdırmak istememiştim - üstelik bunları seçip seçip aldım. Sayfalarca yazı okudum ve işinize yarar diye umduğum için buraya taşıdım - tek bir link olsa yapıştırırdım.

Tamam yapmam bir daha veya zamanım olursa çeviririm.[signature][hline]COH:
AdaSu Science Balster AR/Elec.Manup.
Usta Science Dark Melee/Regen
Baloncu Natural Defender Force Field/Radiation
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Verdiğin bilgilerin çok faydası oldu gerçekten. Arkadaşımın bilgisayarında sıkça yaşadığı sorundu bu. Map patchi silip oyunu tekrar yükleyince hersey düzeldi gerçekten. Tembellik etmeyip internetten çektiğimiz haritalar yardımıyla shopları bulursak bu tarz sorunlarlada karşılaşmayız sanırım.

Bu arada oyun zaten tamamiyle ingilizce ve oyun hakkındaki bulabileceğimiz bilgilerin büyük bir çoğunluğuda ingilizce. Hal böyle olunca içimizdeki herkeste mütercim tercümanlık mezunu çevirmen olmadığına göre her şeyin Türkçe çevirisini beklemek haksızlık olur. Sostizm aynı sorunu yaşayan başka birileri varsa onlara yardımcı olup yol göstermek için üşenmemiş bu konuyu açmış. Eleştirmek yerine anlamadığımız noktaların Türkçesini kırıcı olmadan sorarsak daha bir yapıcı oluruz sanırım.[signature][hline]Keyzar-Scrapper/ Kagari-Blaster/ Toxygen-Defender/ Imperiar-Blaster

[Bu mesaj DA2019 tarafından 27 Eylül 2004 09:46 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...