Hotdog Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 hesap kapatmadan yapılıyormuş buldum başlık silinebilir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 arayıp vadeyi bozmak istediğini söylersen olur heralde, internet bankacılığında da seçeneği olması lazım ama bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 tamam kapatıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Sordugunuz sorunun cevabina ulastiginizda silip kapanabilir demek yerine, buldugunuz cevabi altina ekleseniz daha guzel olmaz mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 abi bi soru sorup çıkcaktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 forum babamızın bilgi kaynağı değil arkadaşlar. başkaları da okusun, öğrensin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Arkadaş parasını vadeye koymuş, vade dolmuş, otomatik bir daha vadeye koymuş banka, arkadaş da sadece faizini çekebiliyorum bana ana para lazım, vadeyi nasıl bozacağım? tarzı sorularla gelmiş yardım arıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 huun said: forum babamızın bilgi kaynağı değil arkadaşlar. başkaları da okusun, öğrensin. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar