Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ADSL aldım ammavelakin...


Kendercik

Öne çıkan mesajlar

...ammavelakin dert bitmez.

Bugün öğle sularında 512K adsl başvurusu yaptım. Bir saat sonra eve gelip modemimi kurduğumda hattım açılmıştı. Fakat;
[li]Hızı 256K'nın biraz daha aşağısında[/li][li]Telefonu kaldırıp dinlediğimde çağrı sesi periyodik olarak gidip geliyor[/li][li]Cep telefonundan evin numarasını çevirdiğim zaman başka bir evi aramış oluyorum. Ev telefonundan cep telefonumu aradığımda çıkan numara başka bir numara, cep telefonumda çıkan numarayı aradğımda da yine kendi evimi arayamamış oluyorum, yönlendirme ile başka bir yeri arıyorum.[/li]

Acemiyim işte... Hayatımda ilk defa teknoloji ile karşılaştım ne yapayım yani? TTNet adsl abonesi danışma hattını aradığımda ise telefona çıkan kadın bana henüz hattımın kayda geçmediğini söyledi...

Yarın tekrar arayacağım ama diğer konularımla ilgili deneyimli arkadaşlardan da birşeyler duyayım istedim.[signature][hline]AFS'den nefret ediyorum. Sevdiğim geri dönene kadar da nefret etmeye devam edeceğim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Şu çevir sesi olayı splitter ile ilgili diye hatırlıyorum.
Paralel falan ise normaldir yani :)[signature][hline]-Alper viens au tableau.
-HASSKTRR YEAAA!!!
Coğrafya dersinde Alper saçmalamaya devam eder:
-Alper, kutuplara doğru yerleşim nasıldır yavrum?
-Soğuğa dayanıklı betonarme evler vardır hocam.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

O çevir sesini o kadar dert etmiyorum, çünkü numarayı çevirdikten sonra normalleşiyo.

Asıl dertlerim internet hızımın ne zaman düzeleceği (ya da ttnet azizliğine mi uğrayacam :D) ve ben bu telefonu aramak istersem hangi numarayı çevirmeliyim ki Ayşe Teyze çıkmasın karşıma? Neyse, hele bir ttnet databaseinde yer edineyim, yarın ararım müşteri hattını tekrar.[signature][hline]AFS'den nefret ediyorum. Sevdiğim geri dönene kadar da nefret etmeye devam edeceğim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bu telefonun paraleli yok ama ya... Belki de evin içinde bu kabloyu buraya getiren usta yamuk yumuk yapmıştır bağlantıyı... Onu bulup onu mu tartaklayayım yani :)

aa şimdi aklıma geldi, bu bilgisayar eskiden başka yerdeydi, ordada bi paralel olacak... Bir de oraya taşıyıp deneyeyim bi ara şansımı.[signature][hline]AFS'den nefret ediyorum. Sevdiğim geri dönene kadar da nefret etmeye devam edeceğim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...