Seele Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 bu konuda yardimci olabilecek var mi. söyle yapiyor ilk önce httpye baglanip ordan MD5'i aliyorum sonra dosyayi indiriyorum ve onunda MD5'i okuyorum ama sonuc ayni cikmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Dosya hatali inmistir ya da indirdigin dosya bozuktur hic olmadi siteye yanlis md5 koymuslardir. Baska bir aciklamasi yok diye biliyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 md5 dosyasi atmadim ki direkt dosyadan okumaya calisiyorum asdafasdfasd ben daha konsepti anlamamisim. off uzun is md5 yarat siteye at vs vs. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Dosyanin md5'ini neyle aliyosun ? md5sum ile di mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 java da MessageDigest complete = MessageDigest.getInstance("MD5"); byte[] buffer = new byte[1024]; numRead = fis.read(buffer); complete.update(buffer, 0, numRead) byte byte okuyor abi sonra iste md5i tükürüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 humm, sunu deneyebilirsin. belli bi dosyanin md5'ini hem kendi kodun ile hem de 3rd party bir tool ile al. bak bakalim tutuyo mu? boylece hatanin nerde oldugu ortaya cikar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 hala anlamis degilim. simdi benim bir dosya var atiyorum site.com/pati.zip // <-- bunun md5ini okuyorum sonra bunu download ediyorum c:pati.zip //< bununda md5'i okuyorum md5ler tutmuyor. birde yaratilmis md5ler var sitelerde http://www.apache.org/dist/tomcat/tomcat-5/v5.5.33/bin/ surdaki örnekte oldugu gibi kafam karisti acikcasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Nasi nasi ? Direkt sitenin link'ini byte byte okuyup mu aliyosun yoksa hazir alinmisi mi deniyosun ? URL'den byte byte okuyosan yalan zaten cunku arada header falan da vardir. Oncesinde dedigim gibi local bi dosya + 3rd party ile denesene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 url den okuyorum java ile filstream byte byte okuyup local kaydediyorum. baska tool ile md5'e bakicam simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Arada http headerları da alıyorsundur sen. Ondan farklı çıkıyordur. Öyle remote yapılmaz MD5 :) Amacının dışında kullanıyorsun. Eğer indirdiğin dosyanın doğru indiğini check ettireceksen, daha farklı yöntemler bulmalısın. Ya da sunucu tarafını da sen yonetiyorsan, her dosyanın md5 larını sunucu tarafında localde yaratmalı, sonra da indirdikten sonra compare etmelisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 MD5 zaten var olan xml dosyasina node olarak kaydettim dosyayi upload etmeden. müsteri download edince zaten var olan xml dosyasindan md5'i alacak ve indirilien dosya ile karsilastiracak. böyle bir cözüm buldum daha test etmem lazim. teoride calisiyor gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar