elazulruby Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Avrupa'dan arkadaşlar geliyor. Klasik işte müzeleri filan gezdirmek istiyorum. Başka neler yapabilmeli? Ama asıl aklımda Boğaz manzaralı rakı-balık fikri var. Öyle çok da şaşalı bir şey olmasına gerek yok. Nereye gidilmeli bunun için? Bir de dansöz olursa süper olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Avrupalı numarası yapayım beni de götür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 ben bayram tatili boyunca bu şekilde gezdim. yaptıklarım: çengelköy boğaz turu moda sahil fenerbahçe marina emirgan dolmabahçe sarayı sultanahmet ayasofya bağdat caddesi suadiye sahil pierre loti yerebatan balat (kırmızı mektep) taksim unkapanından geçip surların etrafından sahil turu falandı. topkapı, galata vs. eksik yetmedi vakit, bi de bayramda kapalıydı falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 pierre loti tarafina gidip minyaturku gezdirebilirsin. fatihte kadinlar pazarinda kebap yedir kesinlikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar