Mumu Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 BEŞİKTAŞ'ımız alman kickers dergisinin yaptığı avrupa takımlar başarı sıralamasında 5. olarak adından türkiye'nin gururu şeklinde bahsettirdi.. real madrid barcelona ve daha bir çok devi geride bırakarak 5. sırada yer alan BEŞİKTAŞ'ın takipçileri gs ve fb ancak 35 ve 37(38'de olabilir tam hatırlamıyorum) olabildiler.. türkiye'yi en iyi şekilde temsil eden kulübümüzü tebrik ediyorum..[hline]Avrupa fatihi efsane yalan Siz yokken o vardı göklerde uçan Bir asır devirdik senin sevginle Ne mutlu Be$ikta$'a gönül verene.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 kıskananlar catlasın....[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 dumur oldum biraz ama helal olsun :)[hline]Kontrolsüz güç;güç degildir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 hakkaten yalan o liste... :) yani sevinirim falan da...fener nasıl 37. fiz in dedii gibi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 uf 0 koymayı unutmus ıste 370...[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 ehm uhm nasi yani yaw besiktas 10. sira O-o cozemedim ben walla olayi ehueh :D[hline]Kontrolsüz güç;güç degildir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 bu liste fifa'nın listesi fln değil sadece kickers dergisinin avrupada ve kendi liglerindeki başarılarına göre yaptığı ortalamayı kaale alarak oluşturduğu bi sıralama..(birazk arışık anlattım ama öyle) ve beşiktaşımız 5.ci.. fb'yi bende anlayamadım..[hline]Be$ikta$ - 02-03 Türkiye Süper Lig Şampi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 daverc orda sadece yok sampıyonlar lıgı fılalı yok uefa da fılanl oynamısa bakılmıyor lıgdekı durumuna ne kadar yol yedıgıne kac maglubıyet aldıgına vs.. vs.. ondan bjk 10 lardadır[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 haaa :D ben sandim avrupa basarilarimiz felanda ehm pek ic acici degil :( :( :([hline]Kontrolsüz güç;güç degildir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 fifa'nın listesinden 1. olabilmiş tek türk takımı galatasaray'dır zaten, hatta ilk 10'a girmiş beşiktaş'ada helal olsun, her sene bir takım böyle türkiye'yi gururlandırsa yeter de artar bile, seneye 2-3 takımımızın o listeye girmesi dileğiyle ;)[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 seneye 3 takım girecek bence (bu seneki ilk 3) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 ahaha illa övünecek bişiler çıkartmaya calısıyonuz demi gol krallıgı sıralaması bile yaparken lig zorluk seviyelerinin kat sayıları ile çarpıyorlar golleride oyle sıraya sokuyorlar bu sıralamada ise yaptıgı maç ve kazanma oranları ile attıgı yedigi golu degerlendiriyolardır okadar. Reali bilmemneyi geçtik diye sevinedurun lol ya ne diim LOL[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 tamamda gs 1. oldugu zamanlarda avrupadaki başarısı ve ligdeki başarısı çok sağlamdı kupadan elenmemişti ve lig maçlarını zar zor yata yata 1-0 2-1 deil 40, 51 gibi kazanıyordu yanlışımmı var böle bi üstünlük olsa şuan tebrik etmek güzel bişi de göz görüyo valla[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 şimdi topic'i bozmiim'de beşiktaş 12. değil fifa'nın listesinde, hiçbir zamanda ilk 10'a girmedi ha ama bu kötü demek değildir beşiktaş, sadece düzeltme yapayım ;)[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 kickers neymiş ya mahalle dergisi[hline]deep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 benim bildiğim o yayınlananlar fifa diil iffhs(ya da öyle bişi) listesi bu arada.. hatırladığım kadarıyla fifanın diil yani..[hline]Knock-knock-knockin' on heaven's door [/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 hö bencede :) hersene biri 5. oluyor 4. oluyor sonra düşüyor ilginç :-p[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 TR Liginde $ampiyonluk ve UEFA'da Ceyrek Finalle o kadar derece nasil yapilabiliniyor? O zaman $ampiyonlar liginde Ceyrek Finale cikan 8 takimda daha ustte olmali.. Uefa'da Yari Final'e cikanlar..$ampiyonlar Liginde Ikinci Tur'da elenenler..Kisaca yalan bir siralama :)[hline]tHe Original fi$h Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Eger boyleyse GS UEFA Cup, Super Cup, Turkiye Kupasi $ampiyonlugu ve TR Lig $ampiyonlugu aldigi sene 1. olmaliydi ;)[hline]tHe Original fi$h Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 zaten 1.'ydi fifa'nın sıralamasında[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 said: Mephisto_, 21 May 2003 18:02 tarihinde demiş ki: zaten 1.'ydi fifa'nın sıralamasında[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz Ne olursa olsun bir senelik ba$arilar ile yapilan listeler benim gozumde gercekci degildir.Ama ben yinede UEFA Ceyrek Finali'nin buyuk bir ba$ari olmadigini ve Fifa listesinde ust siralara cikarmayacagini du$unuyorum..(Fifa listesi dediginizde i$in icine Amerika(Kita) takimlari vb.'de giriyor.)[hline]tHe Original fi$h Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 o sezonki durumuna göre puanlamalar yapılıyor, yok ülke liginin zorluğu ile bağlantılı olarak puanın çarpılıyor, attığın gol sayısı, yediğin gol sayısı vs. galatasaray o sezon 1. idi o sıralamada, türkiye kupası/lig şampiyonluğu/uefa/süper kupa bi avrupa kupası kalmıştı ama milli takım adına katılmamıza izin vermediler ;)[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Champs League $ampiyonlugu bence hepsinden daha degerli.Bir GS'li olarak o kupalari alsinlar Champs League Cup versinler derim :O[hline]tHe Original fi$h Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 keşke şöyle ilk 5 i kapatsak türkler olarak off ne güzel olurdu nası dalga geçerdim yabancılarla "koduk koduk" diye[hline]Call my name and save me from the dark Save me from the nothing I've become Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar