Asteroth Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Önce Bora'yı temiz bi döv. Sonra kızı saçlarından tuttuğun gibi eve götür. (Malum kadınlar sert erkeklerden hoşlanırlar ama belli etmezler) Annenlerle tanıştır, sonra bunun ailesini de ara hatta sen anneni babanı al yanına dayan kapılarına iste kızı babasından. Vermezlerse kaçırırsın, mutlu bi hayat yaşarsınız *Aşk-Meşk konularından gına gelmiştir. Bir de yüzsüz yüzsüz "Ben yeniyim bana abanmayın" denmesine kızmıştır kafası atar*[signature][hline]horacegoesskiing, 21 Eylül 2004 16:41 tarihinde demiş ki: hayır adamlar bi de inatla türkleri seviyo yani. ehuh. anlaşılır şey değil. ben de sizi seviyom lan!
Korax Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Asteroth denedi yapamadı bari sen yap :D[signature][hline]Korax, 27 Ağustos 2004 15:58 tarihinde Brook'a demiş ki: Dünya ahiret bacım olsun.. Ayda görürsem affetmem. [spo1=Paticik Halay ekibi] _o_ _o_ _o_ _o_ ..|.....|.....|.....| ./ ./ .../ .../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. [/spo]
Asteroth Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 said: Korax, 27 Eylül 2004 23:12 tarihinde demiş ki: Asteroth denedi yapamadı bari sen yap :D Sıs len sıs rezil ettin beni elaleme[signature][hline]horacegoesskiing, 21 Eylül 2004 16:41 tarihinde demiş ki: hayır adamlar bi de inatla türkleri seviyo yani. ehuh. anlaşılır şey değil. ben de sizi seviyom lan!
Korax Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Ehuhaeheha üstteki mesaj kuğot edilmez bag[signature][hline]Korax, 27 Ağustos 2004 15:58 tarihinde Brook'a demiş ki: Dünya ahiret bacım olsun.. Ayda görürsem affetmem. [spo1=Paticik Halay ekibi] _o_ _o_ _o_ _o_ ..|.....|.....|.....| ./ ./ .../ .../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. [/spo]
blindoki Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 koun nereye geldi kaçırdımda ipin ucunu bende el atiim geyiğe[signature][hline] Karanlık yollarda yürümek kolaydır yeterki bir amacınız olsun!
Venator Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Olmus bitmis uzerinde hicbisi yapamayacaın bisi uzerine ne kasıyosun ki. Ayrıca fake cidden sux adam gibi yazın kardesim derdiniz varsa.[signature][hline] Experience is the worst teacher; it always gives the test first and the instruction afterwards.
MeTh Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 YAzık sana aşk adamı vurur döner döner vurur vuruldukça dönersin döndükçe vurulursun sorada damı dötü daatırsın bence en iyisi ikisinide öldür hatta kendini de öldür bölece böle topicler açan insanlardan biri azalır...
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 +1[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı;Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut...
Öne çıkan mesajlar