Qui Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Ya bıktım hakikaten. Haliyle de bıraktım artık! Bende mi sadece bu problem? Cinnet geçirtesi derecede yavaşladı sanki son 1-2 aydır. Hatta bu yavaşlama dizayn değişikliği ve kategorilerin ayarlanmasına tekabül ediyor galiba? DeviantART-vari komünnitti öneriveriniz.[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 bendede var..ustune bide ben interface ine feci kilim bi temiz olsa canim feda..basiosun resme galeriemi gidio resmemi belli degil, o anda goruntulenen sey en son konulan mi yoksa favori resimmi..noluo yani nedir dimi kusarim :)[signature][hline]*curiosity res-kills* ...mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 gfxartist vardi quicim ama seni kesermi bilmem deviant useri olmadigim icin bisi diemicem ama normal surfte ben gayet hizliyim :P (acaba 1024 adsl denmidir ki :P)[signature][hline] Captain of the Amarr Battleship Vampire "Who wants to live forever?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavel Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 dA tek server üzerinde tutuyor herşeyini sanırım. Tek makina ve tek DB ile de haliyle baş edemiyor o kadar user ile.[signature][hline]ICQ#85889898 If you need a host, contact me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 DeviantART'in yaklasan sonu diye okudum basta yannis okusamda dogru bi bilincaltina sahibim bu yavasliktan cok sikayet edilmeye baslandi millet girmiyo artik nerdeyse da ya[signature][hline]...valla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 yapıcagı şey 2 banner koyup ordan gelen para ile db almak.[signature][hline]my world my reality Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar