bosuzbiz Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Selamlar video dosyalarını (.avi,.mpeg,.mpg) windows media player'da yürütürken ekranın screenshot'ını almak için print screen tuşuna basıyorumn dosyayı açtığmda ekranın simsiyah olduğunu görüyorum. Videoların screenshot'ını almak için hangi programı kullanmalıyım? Bileniniz varsa yardım edin lütfen çok önemli[signature][hline]En büyük detay,en küçük ayrıntıda gizlidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosuzbiz Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 kimse bilmiyo mu ya??[signature][hline]En büyük detay,en küçük ayrıntıda gizlidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Ya bende baya araştırdım halen bulabilmiş değilim, Bi program var bunu yapan adı SnatchIt ama paralı ve krakerini hiçbiyerde bulamadım[signature][hline]Zegard/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young oh yeaah tikkysi: "Fuck you anuna Koyim!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 bsplayer la videoları açarsanız kendi capture programını kullanabilirsiniz...[signature][hline]sadece ölüm ... anlam bulur gözlerinde ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 oncelikle almak istedigin saniyeyi bul sonra ayarlardan hardware use u 0 la (bulabilirsin tools options advanced da en alttaki bar olmasi lazim) o zaman print screen yaptiginda alabilirsin ama performans i dusebilir video nun baska bi yolu windows movie maker dan gecer ama o da zordur yani tyarim saat scenelri yarat da sey de[signature][hline]...valla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nightstalker Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 pause et öyle dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Worth Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 win xp için movie maker 2.1 ilede yapabilrsin. [signature][hline]Kolayoyun Online Gaming NetworkCSAdmin.org Online Gaming Olorin UO Shard NOS Clan CS Server [NOS]RedHotRyder [Bu mesaj Worth tarafından 28 Eylül 2004 15:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar