heroLion Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Arkadaslar aracımın fabrika çıkışı lastiği michelin energy saver. Yuvarlanma direnci düşük olduğu için yakit tasarrufu sağlıyormuş fakat ıslak zeminde resmen paten yapıyorum. Durumu arkadaşlarımla konuştuğumda peugeot 207 ve superb sahibi iki arkadasım da bu konudan muzdarip olduklarını soylediler. Sizin bu lastiğin yol tutus performansı ile ilgili bilginiz fikriniz var mı 4000km'de olmasına rağmen cikaracam lastikleri o derece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
salome Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Eski arabamda kullandim cok da memnundum hatta ozellikle yol tutusu olarak cok iyidi, eskisehirin kisinda, o kadar buzlu havada 1 kere zincir takmadim cunku cok az kayma yapiyordu. Yakit tasarrufu olaraksa neredeyse hic farkettirmemisti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Yakıt tasarrufunda bir numara evet. ama yurdum yollardında gg. BRIDGESTONE al. Kurtul... LASSA sakın alma derim ben. Neye dokunursa dokunsun hissedersin belinde, öyleki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar