Mix Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Kedim pirelendi. suanda 2 yasında nerdeyse. 2 ay oncesine kadar pire tasması kullanmıyorduk (hanfendi takmıyordu zaten :)) sonra üstünde pireler görmeye başladık çok kaşınıyordu falan. pire tasması aldık ve taktık. (ilk taktıgımızda cok komikti geri geri yürüyordu, iki ayagı ustune cıkıyordu maymun olmustu :)) tasmayı aldıgım yerde "üstündeki pireleri de öldürür mü?" diye sordum. "evet" dediler. ama 1 aydır tasmayı takmasına ve hiç çıkarmamasına rağmen dün kedimi öperken agzıma azdaha pire kacıyordu :-p son anda farkettim. nasıl kurtulunur bu pirelerden?[signature][hline] My loving heart Lost in the Dark Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 hmm :) pire tasmasını bir süre üzerinde bulundur. daha sonra banyo :)[signature][hline]===> orc_lord <=== orc_lord in melancholy (day 10) Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet PLAYINGARENA *Kuşu öldüğü için üzgündür* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Spreylerı yokmu onların ? Olduren pırelerı dırek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 'son anda ağzıma pire kaçıyordu' ZoahUHAUhe[signature][hline]sert kal,taviz verme! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Bende kedi besliyorum 2 tane 2 tane kedi demek 2 kat daha fazla pire demek bunların sprey leri var üstüne sıkılıyor sonra diğrek banyo bide özel bir ilaç var pirelerden uzak tutuyor hayvanı Ben kullanıyorum ii dir sen sprey le başla[signature][hline]Mezara koyuldugunuzda yaninda mutlaka bir fener bulundur uyaninca ölmessin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 hmm tamam o zaman sprey deneyelim bide. banyo yaptırmaya kalkarsam beni boğar psikopat bi kedi benimki .[signature][hline] My loving heart Lost in the Dark Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Mix unutmadan kedin 1.5 yaşını geçmemisse banyo yokh diab okuyosan seninde dikkatine senin miel ufak daha[signature][hline]Mezara koyuldugunuzda yaninda mutlaka bir fener bulundur uyaninca ölmessin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 bizim kedide vardı ne yapsak geçmedi ama sonunda bir spreyi sadece bir kere kullandık ve tamamen bitti yani pireler sorun değil ama yumurtalarını yok etmek çok zor o yüzden sadece pire öldürücü değil yumurtalarınıda yok edecek bir ilaç kullan sonrada bir güzel banyo[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 bugün tam anlamıyla korkudan ölüyodum eve geldim kedinin suratı sapsarı!(turuncuya yakın) eyvah dedim kesin hastalandı panik oldum cok. sonra mutfakta salçalı bir yemegin tenceresinin kapagının acık oldugunu gördüm. nasıl rahatladım bi bilseniz :) redall kedi 1.5 yaşını geçti ama banyoyu son çare olarak düşünüyorum dedigim gibi parçalar bizi bi hafta trip atar sonra :-p (malesef çok şımarttık evet)[signature][hline] My loving heart Lost in the Dark Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Raid kullan :)[signature][hline]__«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»__ 404 Not Found Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Pire tasması pireleri öldürürmü yahu. Kaçırır sadece![signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patik Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Pire tasmasını sakın kullanma.sadece boyun bolgesını koruyor ama bır sure sonra etkısını kaybedıyor.kesınlıkle FRONTLINE damla. ensesıne damlatıyorsun ve 2 ay rahat edıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 patik dedigin her tasma için geçerli mi? Herkes pire tasması kullanıyor. dedigin gibi bisey olsaydı o kadar cok kisi kullanmazdı ki?[signature][hline] My loving heart Lost in the Dark Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patik Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 hayır pıre tasması olayı bıttı gıbı bısey.Kedıgen gıbı sıtelerıde zıyaret ettıgınde goruceksınkı tek cozum frontlıne. Ozellıkle damlası.Veterınerlerde aynı seyı soyluyor.Sen benı dınle gıt al frontlıne damla(15 mılyon) kesın ve tek cozum yolu.benımde ıran cınsı bır kedım var sonucta bılıyorum bu ıslerı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jarlaxle Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 adını bilmiyorum ama 3-4 milyon a bi toz var , döküyosun heryerine kedinin sonra yayıyosun ovuşturarak , pirelerin hepsi ölüp düşüyo yere görüyosun bi çeşit "power word kill pire". veterinerden alabilirsin.pire tozu dersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 en güzeli böle dar bi tarak alıcan, kediyi de kucaına alıcan indy tadında pire hunter olcan, ben hep öle yaptım, tek tek patlatıosun pireleri çıt çıt :) büyük şişman olanlar dişidir, onları patlatırsan ufak erkekler ölür bi süre sora :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmet273 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Bi ara evimde 6 kedi ile yaşıyordum şimdi bire indi gerçi ama hiç pire problemim olmadı.Benmi göremiyorum acaba??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patik Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Ben kullanım acısından frontlıne onerdım.Hıc ugrasmadan sadece 1 damla ıle halledıyorsun. hem hayvan rahatsız olmuyor hemde sen ugrasmadan kurtarıyorsun hayvanı pırelerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 tamam teşekkürler önerileriniz için. frontlineda karar kıldım :)[signature][hline] My loving heart Lost in the Dark Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
somebody Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 pireleri öldürme...onlar da hayvan... kediyi öldür pireler yaşasın... pireler için de piredamlaları var. bir damla bir haftalık yiyecek ihtiyacını karşılıyor. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 kedimi kaşındırmasın onlarda:P hem teslim olma süresi verdim tam 2 yıldır takmıyordu tasma[signature][hline] My loving heart Lost in the Dark Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar