Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kedim pirelendi

Mix

Öne çıkan mesajlar

Kedim pirelendi. suanda 2 yasında nerdeyse. 2 ay oncesine kadar pire tasması kullanmıyorduk (hanfendi takmıyordu zaten :)) sonra üstünde pireler görmeye başladık çok kaşınıyordu falan. pire tasması aldık ve taktık. (ilk taktıgımızda cok komikti geri geri yürüyordu, iki ayagı ustune cıkıyordu maymun olmustu :)) tasmayı aldıgım yerde "üstündeki pireleri de öldürür mü?" diye sordum. "evet" dediler. ama 1 aydır tasmayı takmasına ve hiç çıkarmamasına rağmen dün kedimi öperken agzıma azdaha pire kacıyordu :-p son anda farkettim. nasıl kurtulunur bu pirelerden?[signature][hline]
My loving heart
Lost in the Dark
Sosyal ağlarda paylaş

Bende kedi besliyorum 2 tane 2 tane kedi demek 2 kat daha fazla pire demek bunların sprey leri var üstüne sıkılıyor sonra diğrek banyo bide özel bir ilaç var pirelerden uzak tutuyor hayvanı Ben kullanıyorum ii dir sen sprey le başla[signature][hline]Mezara koyuldugunuzda yaninda mutlaka bir fener bulundur uyaninca ölmessin
Sosyal ağlarda paylaş

bizim kedide vardı ne yapsak geçmedi ama sonunda bir spreyi sadece bir kere kullandık ve tamamen bitti yani pireler sorun değil ama yumurtalarını yok etmek çok zor o yüzden sadece pire öldürücü değil yumurtalarınıda yok edecek bir ilaç kullan sonrada bir güzel banyo[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Sosyal ağlarda paylaş

bugün tam anlamıyla korkudan ölüyodum
eve geldim kedinin suratı sapsarı!(turuncuya yakın) eyvah dedim kesin hastalandı panik oldum cok. sonra mutfakta salçalı bir yemegin tenceresinin kapagının acık oldugunu gördüm. nasıl rahatladım bi bilseniz :)

redall kedi 1.5 yaşını geçti ama banyoyu son çare olarak düşünüyorum dedigim gibi parçalar bizi bi hafta trip atar sonra :-p (malesef çok şımarttık evet)[signature][hline]
My loving heart
Lost in the Dark
Sosyal ağlarda paylaş

hayır pıre tasması olayı bıttı gıbı bısey.Kedıgen gıbı sıtelerıde zıyaret ettıgınde goruceksınkı tek cozum frontlıne. Ozellıkle damlası.Veterınerlerde aynı seyı soyluyor.Sen benı dınle gıt al frontlıne damla(15 mılyon) kesın ve tek cozum yolu.benımde ıran cınsı bır kedım var sonucta bılıyorum bu ıslerı.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...