Siklon Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tron Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 yaptığı şeyi geçtim. kalem kutulu olması cezbetti beni :) çok şık ve pratik. edit: desenleri vectore çevirmesi ne kadar başarılı tatışılır. Bana pek güven vermedi. En azından denemek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Zaten en onemli olayı o yoksa herkes ee scanlerim der : P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 taslak ya da ayrıntılandırılmamış fikirleri aktarmak için çok güzel de 160 € da iyi fiyatmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 wacom olmasa hadi laeen derdim wacom imiş.. eeheh diyorum sadece eeheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Scan leyip kullanirim diyenler icin de multi layer ozelligi koymuslar. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 ya bi sonuclara bakmak lazım. videodakiler iyi duruyoduda bilinmez. vektöre luzm yoktu onun yerıne adam gibi rester yapmasını tercih ederdim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 30.09.2011 den itibaren available diyor, direk alacam ay sonu. Birsey den bahsetmemis ve video lardada hep ufak cap da cizimleri ornek gostermis. Herifin vektorel olarak binary tutabilmesi icin (En azindan sonradan editliyebilmek adina genis data setleri tutmasi lazim) ciddi hafizaya ihtiyaci var. Cizip cizip ondan sonra out of memory demesinde. Edit: Rester nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 denede bi rapor yap gladmir, 1-2 saatlik güzel kalem işlerini ne kadar iyi gecirebilir şüphem oldu benim. zatek kendi kalemi bir dert ben cok rahat etmiyorum 2blerden sonra wacom kalemlerinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Sketch size A7 to A4 paper size (portrait/landscape) Flash memory size 2 GB imis, gormemisim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Gladmir said: Edit: Rester nedir? piksel bazlı işte. vektörün tam zıttı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 yalnız icat çok iyi ya. ne kadar verimli çalışıyo acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 videoda güzel duruyorda kullanırsın saçmalar o zaman moral bozar biraz beklemek lazım hatta gidip denemek lazım çıkınca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Canonical Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 scannerdan alıp pen toolla üzerinden geçmek daha ucuza gelir kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Gladmir said: Cizip cizip ondan sonra out of memory demesinde. bi de sanırım tam da o yüzden ufak çizimlerle gösteriyolar, muhtemelen büyük kağıtlarda sorunlu olacak. ama benzer ürün gamını artırırsa wacom amca, o zaman işler değişir heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 memory olduığunu snamıyorum ben sorunun. boyut kısıtlaması daha cok sinyali temiz ve verimli bir şekilde alabilirken aletten ne kadar uzaklaşabilmemizle ilgili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piyalepiyale Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 türkiyeye gelse de hemen denesem. ya da 1-2 ay bekleyip youtubedan kullanıcı videolarını mı izlesek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar