nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 bu üniversitede araştırma görevlisi olmak için mülakata giren var mı aramızda ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 oglum neden benim actıgım baslıklar ilgi görmüyor 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 çok spesifik şeyler soruyorsun,e ilgilenen olmayabiliyor haliyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=_OSN8TkK8EQ iyi düşün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 ahahahahha abi 56.saniyeye kadar izleyebildim,bu ne lan bu züppelere mi ders anlatcam,tamam vazgeciyorum sadşjkşghasljkdh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 yiyecegin ekmegin haddi hesabi olmaz ogretim gorevlisi olunca diyecektim ki makine muhendisi oldugun aklima geldi :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 ben de cem yılmaz'ın paraları saçarak okutun laaayn dediği videoyu koymaya gelmiştim ama bulamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 senko said: yiyecegin ekmegin haddi hesabi olmaz ogretim gorevlisi olunca diyecektim ki makine muhendisi oldugun aklima geldi :/ niye lan,ne engeli var lkdsahgşladskjh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 umut fakirin ekmeği tabii de sen gene de beklentini fazla yüksek tutma bence, 'makinacı' olmak yeterli bi engel.bunu da tepeden bakar bir havada degil bir çiledeşin olarak söylüyorum,zira ben de inşaatçıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 engeli yok ta sinifta kiz olmayacak ki koca koca adamlara ders anlatacan dersen ki ekmegimi tastan cikaririm, saygi duyarim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 bro makina degil meslek yüksek okulu mekatronik bölümü olursa tabi :D,ki eminim ki orda da tonla erkek vardır neyse aşskjsldh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 yumurtaları tokuşturursunuz artık makina mühendisliği fakültesinde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
titanguard Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Gel gel bizim üniversite güzeldir,makina yokta mekatronik var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Iggy Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 "nutella yerim" said: senko said: yiyecegin ekmegin haddi hesabi olmaz ogretim gorevlisi olunca diyecektim ki makine muhendisi oldugun aklima geldi :/ niye lan,ne engeli var lkdsahgşladskjh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Iggy Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 RamsesII said: yumurtaları tokuşturursunuz artık makina mühendisliği fakültesinde :D dsaskjkj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar