coamenel Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 NolaxThensbane said: baharatlı patates kızartması tarifi isteriz tamamdır yolda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Fin said: şu varken suburban gibi ev yapımı ice tea nedir allasen ev yapımı şeyler genelde seri üretim şeylerden daha güzel oluyor (çikolata hariç). en basit örneği de meyva suyu heheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 bide ayran haric. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 bide bira. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 yok ayarını tutturursan ev yapımı ayran da çok güzel olabiliyor ama tabi onu hazır yoğurttan yapmak gibi handikapların var o yüzden tam ev yapımı sayılmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 daha o kivami tutturabilene rastlamadim ben vallahi. bu ekerin sutasin fln nasi bi formulu varsa artik milimetrik is yapiyorlar heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coamenel Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 senko said: daha o kivami tutturabilene rastlamadim ben vallahi. bu ekerin sutasin fln nasi bi formulu varsa artik milimetrik is yapiyorlar heralde. o da kolay patlatayım mı bi toti :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 patlat anasini satayim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coamenel Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 NolaxThensbane said: baharatlı patates kızartması tarifi isteriz hazır efenim totiniz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 ben çok iyi ayran yaparım vala. köpük mü istiyon senko kıvam derken? yoğurdu fazla koyunca kıvamlı oluyo zaten:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 yok kopuk degil dedigim ya, simdi bi ekerin yogun bi kivami var ya onu diyorum. evde ne zaman yapilsa bi civik oluyor afedersin, boyle o yogunluk o kivam olamiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 yoğunluk için içine kıvam arttırıcı koyuyorlar. normalde sıcak sulu şeylerde bu evde undur ama soğuk şeyler için nedir bilmiyorum. ama illaki vardır yani sanayide gam, selüloz, jelatin falan koyuyorlar duruma göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 yoğurdun kalitesi de etikiliyo. piyasada dandik yoğurtlar var yumuşak böle pütür pütür oluyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hayspat Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 bana da pizza tutosu lazım. ikidir yapmaya çalışıyorum hamur elimde kalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coamenel Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 senko said: patlat anasini satayim! hazır bile :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coamenel Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 hayspat said: bana da pizza tutosu lazım. ikidir yapmaya çalışıyorum hamur elimde kalıyor. bügün çok giriştim abi mutfağa ama söz onuda ekleyecem (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 bi zahmet bide böyle soslu köfte olur et olur hiç olmadı makarna olur bişiler koysana(:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coamenel Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Flassh said: bi zahmet bide böyle soslu köfte olur et olur hiç olmadı makarna olur bişiler koysana(:P) olur pizzadan sonra onuda yaparım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 abi bizi egitmeye karar verdiysen, tost yapmaktan fln baslaman lazim sanirim sdf yemeklerle ilgili yapabildigim tek sey yemeksepetinden siparis vereiblmek benim. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 evde ayran yapmak için eker tava yogurdu 5kgluklardan yapacan piyasadaki en yogun yogurt kendisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar