Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kopegım Delırdı

Llama

Öne çıkan mesajlar

1 2 ayıdır hıc olmadıgı kadar agrısalestı herkeze saldırıyor unutmaya calıstıkmı bızede sarıyor zor sakınlestırıyoruz bu neden oluyor anladım
annem arastırmıs bazı kopekler olcegıne yakın boyle haraketler sergılıyormus bunu soylıyen veterınerede kafam gırsın aksam aksam canım cok sıkkın gercenten bu gerceklesırmı[signature][hline]Ne sen Leylasın
Ne de Ben Mecnun
Ne Sen Yorgun Nede Ben Yorgun
Kederlı Aksam İcmışız Hepsı Buu...
Sosyal ağlarda paylaş

Canı birşeye sıkılmış olabilir herhangi birşey olabilir bu.Yani sokakta gezinirken bir köpek gördü gidip onu koklayamadı diye çıldıran köpeklerde gördüm ben.Sevgi ve şefkat en iyi çözümdür onun saldırılarına saldırı ile cevap vermeyin derim.
Öleceğini de hiç sanmam benim bildiğim yaşlı ve ölüme yakın olan köpekler çok daha fazla sahiplerine sığınır ve kendilerini sevdirirler.[signature][hline]My Honour is My Life
Sosyal ağlarda paylaş

hayır ama arada cok sınır ettımı doal olrak vurdugum oldu ama oyle sırf kendımı tatmın etmek ıcın kopegıme vurmadım suclu oldugu durumlarda yanı ınsanlara saldırdıgında yada ne bılem hata yaptıgında vurdum sadece o kadar[signature][hline]Ne sen Leylasın
Ne de Ben Mecnun
Ne Sen Yorgun Nede Ben Yorgun
Kederlı Aksam İcmışız Hepsı Buu...
Sosyal ağlarda paylaş

büyük bir ihtimalle bir şeyden rahatsızlık duyuyordur onu bulmaya çalışın pire falan bile olabilir bence adam gibi bir hayvan hastanesine falan götürün[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Sosyal ağlarda paylaş

köpekler ölmek üzereyken agresifleşmez benim bildiğim aksine sakinleşir hatta bazıları sahiplerinden kaçar uzakta tek başıma öleyim üzülmesinler diye.

tabi uzman değilim yani de agresifleşmesinde bir hastalık var gibi geliyor bana. ona dayanamayıp agresifleşiyor olabilir.[signature][hline]I, Raid3r
msn:[email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
cemad, 15 Eylül 2004 16:12 tarihinde demiş ki:
köpekler ölmek üzereyken agresifleşmez benim bildiğim aksine sakinleşir hatta bazıları sahiplerinden kaçar uzakta tek başıma öleyim üzülmesinler diye.
Benzer bişeyi bende duymuştum . Köpekler ölmeden 1-2 gün önce sahiplerini terk edermiş .[signature][hline]The Jedi do not believe in killing their prisoners
No one deserves execution , no matter their crimes
Grandmaster zgrw

[Bu imza zgrw tarafından 14 september 2004 01:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Muhtemelen sadece keyfi yoktur, binbir nedeni olabilir. Basit bir rahatsızlığı olabilir, bir yerleri ağrıyor olabilir, çevrede davetkar ama senin farketmediğin bir dişinin mevcudiyeti onu geriyor olabilir, rahatsız eden bir asalak vs.. olabilir de olabilir.

Veterinere götür tabii ki bir an önce, sözle falan değil adam gibi kontrolünü yapsın ki öncelikle rahatsızlık ihtimalini ortadan kaldıralım. Eğer fiziksel birşeyi yoksa büyük ihtimalle huzurunu kaçıran birşey vardır, son zamanlarda çevrenizde meydana gelen değişkilikleri gözden geçir, olmadı kendi haline bırak bir süre fazla şımartmadan.

Bu kadar abartmayın yav, ben de saldırıyorum zaman zaman sağa sola, olur öyler bazen.
Sosyal ağlarda paylaş

1-2 ay diyor. Ne depremi ::) Bencede hayvan hastanesi en iyi çözüm.[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n]
Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki:

Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz?
*casts spell:Summon iyi çırpı*
Tamam cinsiyet konusunda gravityyi kandırdım...Çünkü kız karakterler çok tatlı ^^
Sosyal ağlarda paylaş

bişi olmaz takılsın kendi kendine bi süre düzelir[signature][hline]İnsanın hayatında iyi arkadaşları ve dostları vardır.iyi arkadaşlar kodese düştüğünde seni kefaletle çıkaranlardır.dostların ise kodeste yanında olanlardır...
Gidiyorum hayattan,suların aktığı yönden,rüzgarın sevgi dolu okşayışından uzaklara uzaklara gidiyorum....
Sosyal ağlarda paylaş

Bu olaylarin asil kaynagi can sikintisi yada baska birsey degil.. Senin arada bir siddet uygulaman, vurman. Bu tur davranislara mazur kalan kopekler ya saldirgan bir tavir sergilemeye baslarlar ya da icine kapanik,korkak,pisirik bir kopek olurlar.Bu genelde irk ozellikleriyle orantilidir. Bir golden retriever'in gercek anlamda saldirgan olmasi pek olasi birsey degildir.
Bir kucuk ayrinti daha var. Erkek kopek evde hakimiyetin kendisinde olmasini isteyebilir.Kisaca GRAL olmak ister. :)
Bu nedenle ev halkiyla bu tur catismalar olabilir.. Bu durumda taviz vermemek gerekir, cunku otorite o degil sen(yada siz) olmalisiniz!
Bu vaka ile alakali degil ama diger kopek sahipleri icin su olasiligida soylemek istiyorum..
Eger yeni kopek sahibiyseniz ve kopeginiz disiyse buyuk ihtimal adeti gecikmistir ve bu nedenle huysuzlasmis olabilir. Zaten adet zamani huysuz oldugunu hatirlatmama gerek yok heralde.
Ama ilginctir ki her kopek bu donemde saldirgan olmaz.Biraz kisilik meselesi bu..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...