Llama Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 1 2 ayıdır hıc olmadıgı kadar agrısalestı herkeze saldırıyor unutmaya calıstıkmı bızede sarıyor zor sakınlestırıyoruz bu neden oluyor anladım annem arastırmıs bazı kopekler olcegıne yakın boyle haraketler sergılıyormus bunu soylıyen veterınerede kafam gırsın aksam aksam canım cok sıkkın gercenten bu gerceklesırmı[signature][hline]Ne sen Leylasın Ne de Ben Mecnun Ne Sen Yorgun Nede Ben Yorgun Kederlı Aksam İcmışız Hepsı Buu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Canı birşeye sıkılmış olabilir herhangi birşey olabilir bu.Yani sokakta gezinirken bir köpek gördü gidip onu koklayamadı diye çıldıran köpeklerde gördüm ben.Sevgi ve şefkat en iyi çözümdür onun saldırılarına saldırı ile cevap vermeyin derim. Öleceğini de hiç sanmam benim bildiğim yaşlı ve ölüme yakın olan köpekler çok daha fazla sahiplerine sığınır ve kendilerini sevdirirler.[signature][hline]My Honour is My Life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laistragon Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Hmm geçmiş olsun. Umarım eski haline döner.[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ eXiLe UO Shard Staff Member | ?Laistragon? | | My Photos | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 köpeğine şiddet uyguladınmı hiç?[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet Açıldı! Zuu Zuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 hayır ama arada cok sınır ettımı doal olrak vurdugum oldu ama oyle sırf kendımı tatmın etmek ıcın kopegıme vurmadım suclu oldugu durumlarda yanı ınsanlara saldırdıgında yada ne bılem hata yaptıgında vurdum sadece o kadar[signature][hline]Ne sen Leylasın Ne de Ben Mecnun Ne Sen Yorgun Nede Ben Yorgun Kederlı Aksam İcmışız Hepsı Buu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 büyük bir ihtimalle bir şeyden rahatsızlık duyuyordur onu bulmaya çalışın pire falan bile olabilir bence adam gibi bir hayvan hastanesine falan götürün[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 kısırmı deilmi ? belki mevsimi falan gelmişdir ? yada evde onu korkutan yeni bir cisim varmı ?[signature][hline]The Jedi do not believe in killing their prisoners No one deserves execution , no matter their crimes Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 14 september 2004 01:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 allah korusun belki gözleri kör olmuştur.kaç yaşında?[signature][hline]So many times its hopeless dark and gray And other times its hope that saves the day!!! - Airplane out of the fart, say hi to that sweetheart: (Osuruktan tayyare, Selam söyle o yare) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Kesinlikle iyi bir hayvan hastahanesi en iyi sebebi ve çözümü göstericektir.[signature][hline]My Honour is My Life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 köpekler ölmek üzereyken agresifleşmez benim bildiğim aksine sakinleşir hatta bazıları sahiplerinden kaçar uzakta tek başıma öleyim üzülmesinler diye. tabi uzman değilim yani de agresifleşmesinde bir hastalık var gibi geliyor bana. ona dayanamayıp agresifleşiyor olabilir.[signature][hline]I, Raid3r msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
insight_13 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 olabilir.[signature][hline]CoCa CoLa'danmı çıktın lan sen promosyon A Y I :tebrikz:....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 7cı yasını doldurdu hayvan cagız kor falan degıl gayet normal bır sekılde herkezı goruyorkı saldırıyor bıre falan dayok[signature][hline]Ne sen Leylasın Ne de Ben Mecnun Ne Sen Yorgun Nede Ben Yorgun Kederlı Aksam İcmışız Hepsı Buu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 said: cemad, 15 Eylül 2004 16:12 tarihinde demiş ki: köpekler ölmek üzereyken agresifleşmez benim bildiğim aksine sakinleşir hatta bazıları sahiplerinden kaçar uzakta tek başıma öleyim üzülmesinler diye.Benzer bişeyi bende duymuştum . Köpekler ölmeden 1-2 gün önce sahiplerini terk edermiş .[signature][hline]The Jedi do not believe in killing their prisoners No one deserves execution , no matter their crimes Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 14 september 2004 01:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Muhtemelen sadece keyfi yoktur, binbir nedeni olabilir. Basit bir rahatsızlığı olabilir, bir yerleri ağrıyor olabilir, çevrede davetkar ama senin farketmediğin bir dişinin mevcudiyeti onu geriyor olabilir, rahatsız eden bir asalak vs.. olabilir de olabilir. Veterinere götür tabii ki bir an önce, sözle falan değil adam gibi kontrolünü yapsın ki öncelikle rahatsızlık ihtimalini ortadan kaldıralım. Eğer fiziksel birşeyi yoksa büyük ihtimalle huzurunu kaçıran birşey vardır, son zamanlarda çevrenizde meydana gelen değişkilikleri gözden geçir, olmadı kendi haline bırak bir süre fazla şımartmadan. Bu kadar abartmayın yav, ben de saldırıyorum zaman zaman sağa sola, olur öyler bazen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lizardking Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 deprem olacak[signature][hline]www.cursedrealms.cjb.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 1-2 ay diyor. Ne depremi ::) Bencede hayvan hastanesi en iyi çözüm.[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n] Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki: Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz? *casts spell:Summon iyi çırpı* Tamam cinsiyet konusunda gravityyi kandırdım...Çünkü kız karakterler çok tatlı ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamirci Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 bişi olmaz takılsın kendi kendine bi süre düzelir[signature][hline]İnsanın hayatında iyi arkadaşları ve dostları vardır.iyi arkadaşlar kodese düştüğünde seni kefaletle çıkaranlardır.dostların ise kodeste yanında olanlardır... Gidiyorum hayattan,suların aktığı yönden,rüzgarın sevgi dolu okşayışından uzaklara uzaklara gidiyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 veteye goturduk ya buyuk ıhtımal hamıle kalmak ıstıyormus[signature][hline]Ne sen Leylasın Ne de Ben Mecnun Ne Sen Yorgun Nede Ben Yorgun Kederlı Aksam İcmışız Hepsı Buu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Bu olaylarin asil kaynagi can sikintisi yada baska birsey degil.. Senin arada bir siddet uygulaman, vurman. Bu tur davranislara mazur kalan kopekler ya saldirgan bir tavir sergilemeye baslarlar ya da icine kapanik,korkak,pisirik bir kopek olurlar.Bu genelde irk ozellikleriyle orantilidir. Bir golden retriever'in gercek anlamda saldirgan olmasi pek olasi birsey degildir. Bir kucuk ayrinti daha var. Erkek kopek evde hakimiyetin kendisinde olmasini isteyebilir.Kisaca GRAL olmak ister. :) Bu nedenle ev halkiyla bu tur catismalar olabilir.. Bu durumda taviz vermemek gerekir, cunku otorite o degil sen(yada siz) olmalisiniz! Bu vaka ile alakali degil ama diger kopek sahipleri icin su olasiligida soylemek istiyorum.. Eger yeni kopek sahibiyseniz ve kopeginiz disiyse buyuk ihtimal adeti gecikmistir ve bu nedenle huysuzlasmis olabilir. Zaten adet zamani huysuz oldugunu hatirlatmama gerek yok heralde. Ama ilginctir ki her kopek bu donemde saldirgan olmaz.Biraz kisilik meselesi bu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar