Leadman Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Evet arkadaşlar, pazartesi gecesi Çanakkale'de kalacak bir yere ihtiyacım var. Normalde PTT misafirhanelerinde kalıyordum, peder memur olduğu için PTT'de iyi oluyordu öyle ama Çanakkale'de yokmuş PTT misafirhanesi. Ne bok yiyebilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 öğretmen evi ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 tolga var tolga onda kal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 pansiyon sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 kordon da kal , ben kaldımdı acemi de dağıtım zamanı it gibi titreyerek sabah ettikdi asdasda sende yaşamalısın bu duyguyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Ufak bi tartışma çıkar karakolda geçir geceyi sabaha salıverirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 KYK yurtları varmış, kolay bulur muyum acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 başka bir kyk yurdunda kaydın yoksa almazlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Rihtimda inince hic saga sola sapmadan dumduz devam ediyosun, yurudugun yol ile kesisen bir ana yola geliyorsun. 40-50 metre sag tarafindaki durakta bekleyip gelen minibuslere soruyorsun yurttan gecer mi diye, gecer derse biniyorsun, yurdun kapisinda iniyorsun. Ayni yoldan sol tarafa gidersen az ilerde sagda Carrefour Express bulabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Google Maps Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 benjani said: başka bir kyk yurdunda kaydın yoksa almazlarKaydım yok hiçbir yerde. Nasıl almıyorlar, alırlar be? Alırlar demişler başka bir forumda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Sağol di, çıktısını alayım en iyisi ben bunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 almıyorlar hacı.okullar filanda kapalı, iplemezler hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 torpil filan varsa girer kalırsın ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Almıyolarsa ne boka yarıyor bu herifler? İlla otele gidip bayılacağız herhalde paraları. Eskişehir'e ilk gittiğimde otel tavsiye ettiler, gittik arkadaşla. Geceliği 120 lira dedi, çıktık. PTT misafir evinde 10 liraya kaldık. Çanakkale'de oteller isterse yine bir 100 lira, bayağı koyar vallahi bana. @di: Çansa AŞ Erkek Öğrenci Pansiyonu'nda kalamaz mıyım acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 kyk yurdu niye alsın random vatandaşı ya 1 günlüğüne bile olsa? başka yurtta kalıyor olsan misafir öğrenci muhabbetine olur belki bişeyler ama o da yok diyorsun. 120 tl gidip en pahalı otele falan sormuşsun bence sen bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 git fenerde sabahla, napcan oteli falan, al 2-3 sise sarap bizim canakkalenin soparlari orda olur zaten, sabaha kadar icer takilirsiniz. c.kalede ne 100 lira oteli ya sdfsf tas catlasa 30-40 lira falandir heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Ozel yurt onlar. Okulun acilmasndan 2 gun once acilir yurtlar. Ben gittigimde bi kiz ogrenci yurdunda kalmistim bos diye uygun bi ucretle. Konus yine de ama sirf konusmak icin oraya kadar gitmeye gerek yok. Merkezde de yurtlar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 GSF sınavına gireceğim, Üniversite'ye yakın bir yerlerde olsa iyi olur. Senin tarif ettiğin yer güzel mesela, okula da yakın gibi. Gerçi Çanakkale ufak şehirmiş, yolumu bulurum herhalde her türlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Aluriel said: kyk yurdu niye alsın random vatandaşı ya 1 günlüğüne bile olsa? başka yurtta kalıyor olsan misafir öğrenci muhabbetine olur belki bişeyler ama o da yok diyorsun. 120 tl gidip en pahalı otele falan sormuşsun bence sen bu arada.Anadolu Üniversitesi öğrencisiyim, misafir öğrenci olarak almazlar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Demet var; paticikte yazıyor ama nickini hatırlamıyorum: antalyalı hem iyi kızdır: benim shift tuşu da sizlere ömür: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 yazıldı mı okumadım da karayollarının dsinin misafirhaneleri 10 numara oluyo,haberin olsun.aslında şuradan da bi yiğido da çıkıp demiyo ki gel gardaşşş bende kal lafı mı olur diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Leadman said: Aluriel said: kyk yurdu niye alsın random vatandaşı ya 1 günlüğüne bile olsa? başka yurtta kalıyor olsan misafir öğrenci muhabbetine olur belki bişeyler ama o da yok diyorsun. 120 tl gidip en pahalı otele falan sormuşsun bence sen bu arada.Anadolu Üniversitesi öğrencisiyim, misafir öğrenci olarak almazlar mı? başka bir yurtta kaydın yoksa almazlar, olsa bile nöbetçi yurt yoksa kalamazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 gel bizde kal. sabah dönersin çanakkaleye. istanbul-çanakkale dediğin 4-5 saat max Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 öğretmen evi var günlük 25tl olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar