Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çanakkale'de bir gece nerede kalırım?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Evet arkadaşlar, pazartesi gecesi Çanakkale'de kalacak bir yere ihtiyacım var.

Normalde PTT misafirhanelerinde kalıyordum, peder memur olduğu için PTT'de iyi oluyordu öyle ama Çanakkale'de yokmuş PTT misafirhanesi.

Ne bok yiyebilirim?
Mesaj tarihi:
Rihtimda inince hic saga sola sapmadan dumduz devam ediyosun, yurudugun yol ile kesisen bir ana yola geliyorsun. 40-50 metre sag tarafindaki durakta bekleyip gelen minibuslere soruyorsun yurttan gecer mi diye, gecer derse biniyorsun, yurdun kapisinda iniyorsun.

Ayni yoldan sol tarafa gidersen az ilerde sagda Carrefour Express bulabilirsin.
Mesaj tarihi:
Almıyolarsa ne boka yarıyor bu herifler?

İlla otele gidip bayılacağız herhalde paraları.

Eskişehir'e ilk gittiğimde otel tavsiye ettiler, gittik arkadaşla. Geceliği 120 lira dedi, çıktık. PTT misafir evinde 10 liraya kaldık.

Çanakkale'de oteller isterse yine bir 100 lira, bayağı koyar vallahi bana.

@di: Çansa AŞ Erkek Öğrenci Pansiyonu'nda kalamaz mıyım acaba?
Mesaj tarihi:
kyk yurdu niye alsın random vatandaşı ya 1 günlüğüne bile olsa? başka yurtta kalıyor olsan misafir öğrenci muhabbetine olur belki bişeyler ama o da yok diyorsun. 120 tl gidip en pahalı otele falan sormuşsun bence sen bu arada.
Mesaj tarihi:
git fenerde sabahla, napcan oteli falan, al 2-3 sise sarap bizim canakkalenin soparlari orda olur zaten, sabaha kadar icer takilirsiniz.

c.kalede ne 100 lira oteli ya sdfsf tas catlasa 30-40 lira falandir heralde
Mesaj tarihi:
Ozel yurt onlar.

Okulun acilmasndan 2 gun once acilir yurtlar. Ben gittigimde bi kiz ogrenci yurdunda kalmistim bos diye uygun bi ucretle. Konus yine de ama sirf konusmak icin oraya kadar gitmeye gerek yok. Merkezde de yurtlar var.
Mesaj tarihi:
GSF sınavına gireceğim, Üniversite'ye yakın bir yerlerde olsa iyi olur. Senin tarif ettiğin yer güzel mesela, okula da yakın gibi. Gerçi Çanakkale ufak şehirmiş, yolumu bulurum herhalde her türlü.
Mesaj tarihi:
Aluriel said:

kyk yurdu niye alsın random vatandaşı ya 1 günlüğüne bile olsa? başka yurtta kalıyor olsan misafir öğrenci muhabbetine olur belki bişeyler ama o da yok diyorsun. 120 tl gidip en pahalı otele falan sormuşsun bence sen bu arada.
Anadolu Üniversitesi öğrencisiyim, misafir öğrenci olarak almazlar mı?
Mesaj tarihi:
yazıldı mı okumadım da karayollarının dsinin misafirhaneleri 10 numara oluyo,haberin olsun.aslında şuradan da bi yiğido da çıkıp demiyo ki gel gardaşşş bende kal lafı mı olur diye
Mesaj tarihi:
Leadman said:

Aluriel said:

Anadolu Üniversitesi öğrencisiyim, misafir öğrenci olarak almazlar mı?

başka bir yurtta kaydın yoksa almazlar, olsa bile nöbetçi yurt yoksa kalamazsın.
  • Yeni Oluştur...