Maedhros Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Selam.Kendime yeni bir hobi edinme durumundayım.Bitane wacom bamboo aldım intuoslara atlamayayım dedim. Painting olaylarına girmek istiyorum.Güzel işler yapan arkadaşlardan gidişatım için öneri bekliyorum. Renk teorisi ışık gölge olaylarına yogunlasmam lazım sanırım.Organik insan gibi şeylere hiç girmiyorum bile anatomi konusunda 0 oldugum icin.Amatör hobi olduğu için internetten kendi kendime öğrenmek istiyorum.Ne konuda nasıl calısmam gerekiyor. Bu gün düşünmeden cıkan 10dklık bi iş koyayım göstermelik. asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Canonical Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 başlangıç için gayet güzel bence, iyi çalışmalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Kimse yorum yapmamış ama bugun başladıgım bi işi koyayım bakalım ne derece ilerleyecek görelim.Görselden bakarak yapıyorum formu anlamak icin işin icine renk girmeyince cok daha rahat oldu sanırım uzun sure iş kopya ederek gidecek calısmalar. ehemehe [URL=http://imageshack.us/photo/my-images/546/ehemehe.jpg/] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Maedhros said: Kimse yorum yapmamış ama bugun başladıgım bi işi koyayım bakalım ne derece ilerleyecek görelim.Görselden bakarak yapıyorum formu anlamak icin işin icine renk girmeyince cok daha rahat oldu sanırım uzun sure iş kopya ederek gidecek calısmalar. ehemehe ilk aşama ikinci aşama [URL=http://imageshack.us/photo/my-images/195/asdepq.jpg/] Uploaded with ImageShack.us Biliyorum beden durusuyla alakası yok biliyorum boynu uzun biliyorum dudaklar patlıcan biliyorum burun hafif garip dedigim gibi anatomi yok bende hehe yinede fena degil gibi onerileri dinleyebilirim gelirsegüncelliyim derken neler olmus pardon :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar