Todesengel Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 http://urun.gittigidiyor.com/Fender-Stratocaster-Elektro-Gitar-Meksika_W0QQidZZ44186251 Meksika yapımı fender stratocaster + fender case,askı + amfi Ürün temiz gg linkiden yazdığı gibi çok küçük çizikler var, casede ufak kırıklar var(fotoğraflarda belli) ve tremole kolundan 2-3 yiv yok ama hiç biri hiç bir şekilde sorun teşkil etmiyor. GG fiyatı biraz yüksek pazarlık payı var. İsteyen olursa ürünü elden de alabılır. Bursa'dayım. Başka bir bilgi öğrenmek isterseniz pm atabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 İnsanlar bi hevesle gidip Fender Strat alıyo sonra öyle kalıyo. Bende bir gün hevesle gidip böyle bişey alıp sonra bırakmak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Aynen öyle oldu üniversiteyi kazandım götürmek zor geldi. Kaldı öyle boynu bükük. Arada sırada zevk için çaldık ama boş boş beklemektense satmak en iyisi diye düşündüm yoksa paraya sıkıştığım yada satmak istediğimden değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Klavye maple olsa, HSS olsa ZBAM diye atlardim be kankut, neyse hayirlisi umarim degerini bilen biri alir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Sap ve Klavye maple zaten :D Not: Bu arada bi alıcı var gibi(hatta gitarı incelesin diye verdim) fiyat o yüzden uçuk almazsa tekrar eski haline getiricem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trainspotting23 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 son postu okudum rahatladım ok :9 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar