KaMoNJuK Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Fazla merak cildi bozar derler bunun beyni formatlanmış[signature][hline]a lot of people ask me... dont leave me a heart beat away...|mmm fucker.. Adamı keep inden alırım.Haberi olmaz !
Muslum_Gurses Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 koçlarım, şimdi içen var ki dertten içiyor tasadan içiyor cefası çok bu dünyanın.. saygı göstermek lazım[signature][hline]DÜNYA TERSINE DÖNSE VAZGECMEM, GÖKTEKI GÜNES SÖNSE VAZGECMEM, SENSIZLIK ÖLÜMDEN BETER, CANIMDAN VAZGECERIM AMA SENDEN ASLA VAZGECMEM!!! ...
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Ahaha yok. Çok fragmante oldu beynim sadece. Gerçi çok fazla bad sector olduğu için de , ne defrag bi işe yarıyor, ne de format. Zaten file system'ide çok eski bir teknoloji ürünü. reiserfs felan gerek..[signature][hline]Turkce Rock Portalı ||| Banner Değişim Sistemi
Muslum_Gurses Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 koçum nedanko, Şimdi böyle acayip deyyimler kullanarak kafamı karıştırma olur mu canım? Bilgisayara uzağım zaten, yeni albüm ve prodüksüyonlar derken iyice yorgun düştüm.[signature][hline]DÜNYA TERSINE DÖNSE VAZGECMEM, GÖKTEKI GÜNES SÖNSE VAZGECMEM, SENSIZLIK ÖLÜMDEN BETER, CANIMDAN VAZGECERIM AMA SENDEN ASLA VAZGECMEM!!! ...
Muslum_Gurses Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Bu balon nedir yetkili arkadaşlardan rica ediyorum mümkünse patlatın olurn mu koçlarım[signature][hline]DÜNYA TERSINE DÖNSE VAZGECMEM, GÖKTEKI GÜNES SÖNSE VAZGECMEM, SENSIZLIK ÖLÜMDEN BETER, CANIMDAN VAZGECERIM AMA SENDEN ASLA VAZGECMEM!!! ...
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 birini daha kaybettik...[signature][hline]MSN = [email protected] Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. Umut, uyanık adamın düşüdür - Aristothales
Muslum_Gurses Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 neyi kaybettik koçum anlayamadım? Bi yakınını kaybettiysen üzülme be koçum hayat böyle çilesini kederini çekecen[signature][hline]DÜNYA TERSINE DÖNSE VAZGECMEM, GÖKTEKI GÜNES SÖNSE VAZGECMEM, SENSIZLIK ÖLÜMDEN BETER, CANIMDAN VAZGECERIM AMA SENDEN ASLA VAZGECMEM!!! ...
sheref Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Tööbe ya.[signature][hline]| Mail | Lominadze | ME | | News | Sheref| Msn |
Muslum_Gurses Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 koçlarım neye tööbe? kime tööbe? kendinize gelin lütfen[signature][hline]DÜNYA TERSINE DÖNSE VAZGECMEM, GÖKTEKI GÜNES SÖNSE VAZGECMEM, SENSIZLIK ÖLÜMDEN BETER, CANIMDAN VAZGECERIM AMA SENDEN ASLA VAZGECMEM!!! ...
sheref Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paticikte RP yapan müslüm gürseslere töbe bu arada harbi mod'a girmişin.[signature][hline]| Mail | Lominadze | ME | | News | Sheref| Msn |
Muslum_Gurses Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 şimdi koçum öncelikle sormak istiyorum. RP ne demek? Benim taklitlerim mi var?[signature][hline]DÜNYA TERSINE DÖNSE VAZGECMEM, GÖKTEKI GÜNES SÖNSE VAZGECMEM, SENSIZLIK ÖLÜMDEN BETER, CANIMDAN VAZGECERIM AMA SENDEN ASLA VAZGECMEM!!! ...
sheref Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 olmazmı baba geçenlerde bi tanesini linç ettik burada[signature][hline]| Mail | Lominadze | ME | | News | Sheref| Msn |
Muslum_Gurses Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 eyvallah böyle genç dostların arkamızı kollaması ne akdar güzel[signature][hline]DÜNYA TERSINE DÖNSE VAZGECMEM, GÖKTEKI GÜNES SÖNSE VAZGECMEM, SENSIZLIK ÖLÜMDEN BETER, CANIMDAN VAZGECERIM AMA SENDEN ASLA VAZGECMEM!!! ...
Öne çıkan mesajlar