ahmet273 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Arkadaşlar benim iran+chilcilla beyaz renk mavi göz kedim war.Çok iyi bir melez olduğu için kesin güzellik yarışmalarını kazanır diye düşünüyorum fakat bu yarışmalar nerede düzenleniyor bilen varmı?(Resimlerini bugün ekleyeceğim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 tr'da pek petler hakkında yarışma düzenlenmiyor.. biraz zor bulucaksın gibi :)[signature][hline]===> orc_lord <=== orc_lord in melancholy (day 8) Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet PLAYINGARENA *Kuşu öldüğü için üzgündür* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmet273 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Evet arkadaşlar işte buda benim kedim çakıl.2 yaşında şuanda. Bu 5 aylıkken resmi: Bunlarda şimdiki resimleri: Buda yavrusunun resmi beşide aynı sayılırdı zaten[signature][hline]www.overtuned.com Overtuned Modification Club[Bu mesaj ahmet273 tarafından 27 Eylül 2004 13:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laistragon Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Feci tatlı ve şeker. Birazcık şişman ama sanıyorum :)[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ eXiLe UO Shard Staff Member UO Data Center | ?Laistragon? | | My Photos | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmet273 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Yok tüyleri öyle gösteriyor tüylerini kestirince fare kadar kalıyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 evet ankara armada'da düzenleniyormuş..[signature][hline]===> orc_lord <=== orc_lord in melancholy (day 11) Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet PLAYINGARENA *Kuşu öldüğü için üzgündür* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 has bune böyle be:) sıkmalık bişi böyle neblim pof pof ahehe süper bişi[signature][hline]yas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmet273 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Ee fotoda Erol Atardan olunca :)[signature][hline]www.overtuned.com Overtuned Modification Club Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phage Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 yiheuh kafası çok güsel..[signature][hline]The Untouchable Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patik Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Bu dırek cincila ya.Iran fılan degıl.Karısımı fılanda degıl.Ama guzel.Yarısma olayına gelınce sadece yuz guzellıgıne bakılmıyor bılıyorsun.Kı baya bır yarısma ızleyen kısı olarak cok ama cok klass kedıler gelıyor.Yanı bu tıpte kedı dolu.Bıraz zor dıyorum ben sansın ama yınede dene tabı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
somebody Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 allah akıl fikir versin ahmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmet273 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 said: Patik, 28 Eylül 2004 01:08 tarihinde demiş ki: Bu dırek cincila ya.Iran fılan degıl.Karısımı fılanda degıl.Ama guzel.Yarısma olayına gelınce sadece yuz guzellıgıne bakılmıyor bılıyorsun.Kı baya bır yarısma ızleyen kısı olarak cok ama cok klass kedıler gelıyor.Yanı bu tıpte kedı dolu.Bıraz zor dıyorum ben sansın ama yınede dene tabı Anne iran baba chilcilla.Yarışmayada tabi bu şekilde sokmayacağız.Uzun süre ince bir bakıma girdireceğiz.Ama İstanbulda yarışma bulamıyoruz.[signature][hline]www.overtuned.com Overtuned Modification Club Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmet273 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 said: somebody, 28 Eylül 2004 01:15 tarihinde demiş ki: allah akıl fikir versin ahmet. :) :) :) :) :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar