vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 ben turist olsam gelmem türkiyeye, ne buluyolarsa... hayor, yeni olan seyler de degil, insan ''bak türkiyede bele bele oluyomus'' diye duyunca bile tirsar. git sardinya'ya malorca'ya. gördükleri ilgi hoslarina gidiyor samursam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piyalepiyale Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 sen turist olmasan da gelmiyosun ki vatanına toprağına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedehodohop Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 vatandaşı olarakta gelmiyorsun zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedehodohop Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 aynı içerikli iki mesaj :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 ahah noluyo be. cok biliyosunuz, konusmayin höt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 vaniLLe said: ben turist olsam gelmem türkiyeye, ne buluyolarsa... hayor, yeni olan seyler de degil, insan ''bak türkiyede bele bele oluyomus'' diye duyunca bile tirsar. git sardinya'ya malorca'ya. gördükleri ilgi hoslarina gidiyor samursam. kiz oraya gidilir mi bildigin 7/24 sex ve icki baska hic bir sey yok orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 nası nickleriniz var arkadaş koskoca PATİCİĞİN düştüğü hale bak höeleheöe piyeyeopiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedehodohop Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 consa harbi güldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piyalepiyale Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 ananınkinden daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piyalepiyale Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 kofi anan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Seele said: vaniLLe said: ben turist olsam gelmem türkiyeye, ne buluyolarsa... hayor, yeni olan seyler de degil, insan ''bak türkiyede bele bele oluyomus'' diye duyunca bile tirsar. git sardinya'ya malorca'ya. gördükleri ilgi hoslarina gidiyor samursam. kiz oraya gidilir mi bildigin 7/24 sex ve icki baska hic bir sey yok orda. almanlarin favori mekani. mallorca olcak ayrica düzeltiyim. mesela bizim miss piggyler de gidiyo türkiyeye fas'a, burda erkek bulamadiklari icin. sonra kaziklanip dönüyolar, kiyamams. kac kere cikti rtl röportajlarina, görmüssündür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedehodohop Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 piyalepiyale said: ananınkinden daha iyibenimle aynı anda mesaj atmayı keser misin bir düş lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piyalepiyale Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 lan mı ? anan saolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 piyalepiyale said: ananınkinden daha iyi bu laflar boy boy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Seele said: vaniLLe said: ben turist olsam gelmem türkiyeye, ne buluyolarsa... hayor, yeni olan seyler de degil, insan ''bak türkiyede bele bele oluyomus'' diye duyunca bile tirsar. git sardinya'ya malorca'ya. gördükleri ilgi hoslarina gidiyor samursam. kiz oraya gidilir mi bildigin 7/24 sex ve icki bask... oh wai- fix'd =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piyalepiyale Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 bunu yazan tosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Haber az kolpa gibi. Öyle işadamı falan olsalar gelmezler zaten Antalya'ya. 2 yıl öncesine kadar yaz tatillerinde toptan pırlanta pazarlayan bi şirkette çalışıyordum, sürekli tatil beldeleri ile çalışıyoruz; Kemer, Alanya falan hepsi aynı şeyi söylüyor zengin turist gelmiyor diye. Antalya'da oteller özellikle yabancı turistlere çok ucuz. Yani bir fabrika işçisi bile rahatlıkla gelip 1 hafta tatil yapabiliyor Türkiye'de, dolayısı ile oranın patronu da işçisi ile aynı yerde tatil yapmak istemiyor. Bu habere gelecek olursak da, en son ben gittiğimde Köprülü Kanyon'a oldukça güzel bir ekip vardı. Gerçi Todosk vardı o gün kanyonda ondan da olabilir ama o gün ki güzellik. İşin diğer boyutuna gelicek olursak da, özellikle doğu illerinden, Rus hatunlar Türk erkekleri için geliyor vele zeho diye akın ediyorlar Antalya'ya ama onlar da Kemer, Alanya gibi gerçekten Türk erkekleri için gelen turistlerle dolu yerler varken Köprülü Kanyon'da napsınlar bilmiyorum. Ancak haberlere çıkmıyan onlarca tecavüz, eve kapatma olayının da gerçekleştiği doğrudur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 mallorca bildigin ucaktan inince agzina votka eline comdom veriyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 comdom? http://www.swfcabin.com/swf-files/1302803070.swf su surda dursun, öldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piyalepiyale Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 senin eline vermişler galiba bilgilisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 kondom iste vay güzel typo yapmisim ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=rEJTyX34WVs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedehodohop Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 vaniLLe said: comdom? http://www.swfcabin.com/swf-files/1302803070.swf su surda dursun, öldüm.:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piyalepiyale Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 sincab is my girl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Guney cok sicak. Sicak hormonlari kabartiyor. Calismaktan ozel hayati olmayan ve hormonlari bosaltamayan gencler 3 bira uzerine tuvalete kosup sira oldugunu goren emrahin cektigi aciyi yasiyor. Aciyi dindirmek icin seytan aklini celiyor. Sonra delikanliligin verdigi guven ile sapiklik yapmaya basliyor. Eh hali ile fitili atesleyen de hatunun bu kadar guzel olmasi olunca bu tip durumlar yillardir yasaniyor yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar