Elvenpath Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Arkadaşlar bakıyorum da tv lere bir sürü saçma sapan mantıksız prg. yayınlanıyor. Nedir bunlar ya popstarlar,gelinim olurmusun,ünlüler çiftliği flan nefret ediyorum ya. Şu yrşmalara ayırdığı zamanla bi belgesel yayınlasalar ne bileyim çok daha faydalı olur. Çok değil birkaç ay öncesine kadar caner,tülin vs olayları vardı bütün TR neredeyse bunları evlendirmeye uğraşıyor tapıyorlardı. Farkındamısınız bilmiyorum ama Milletimiz Köreltiliyor bu tür aptal prg tarafından hepsinden iğreniyorum nefret ediyorum![signature][hline]DefaultGame | NitroGamer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 tv seyretmiyorum allahtan[signature][hline]Ne sen Leylasın Ne de Ben Mecnun Ne Sen Yorgun Nede Ben Yorgun Kederlı Aksam İcmışız Hepsı Buu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 ben de kaldırıcam tv yi derslere veriyim artık kendimi böyle olmuyo[signature][hline]vampir dövdüm çok yoruldum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elvenpath Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Belki inanmayabilirsiniz ama tv kaldırdım. En iyisini yapıyorsun llama..[signature][hline]DefaultGame | NitroGamer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evildoer Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Bende tv izlemiyorum, açarsamda discovery yada national izliyorum genelde.[signature][hline]And now I know my place, in this life I ride. And I know the things I feel, a burning deep inside. So if you want to meet evil, I'm the one, I'm the one Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 sniper alacam bu insanları silmek için geride kalıyoruz lan bu heriflerin abuk subuk hayatı ile ilglileniyor bütün türkiye adam olmuuo:P[signature][hline]perde kapayıp satanist olan zihniyetler varya ibiktir ibik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 televizyon izlemem ne güzel ohş bi geçen çemberimde gül oya izledim 10 dekka direk kapadım zaten gına felan getiriyor pc başında otur nette arklarla takıl rox git dışarı gez ultra rox[signature][hline](_::_____::_) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elvenpath Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Zaten izlediğim iki kanal Lig,Reality+Discover.. ;)[signature][hline]DefaultGame | NitroGamer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norton_Antor Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 en gereksiz program WINDOWS :):D :rock:[signature][hline]administrator error -oo saçını mı kestirdin çok yakışmış. -salak salak konuşma ikimizde iğrenç göründüğümü biliyoruz... progresifim progresifsin progresif :rock::rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 ulan sen çok manyak linux kullanıyonda windows a bok atıyorsun windows olmasa değil bilgisayar kullanmak oyun bile oynayamazdın lan entel olayım diye atmayın şunu[signature][hline]perde kapayıp satanist olan zihniyetler varya ibiktir ibik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Bonzi buddy varken baska programa laf dusmez en gereksiz bonzy[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar