Artariel Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 sözüm c(++,#,++0x) dilleri için ve directx. geçenlerde başlık açtıydım hani dx dersleri falan lazım diye. 10'larca kitap indirdim, hepsinde aynı bilgiyi okudum doğal olarak. anladım ki pratik olmadan bu iş olmaz. zaten dx'i 2d öğrenirken de aynı şekilde görüp yapıştırıp zamanla kendim öğredim. ama bu bilgiler kalıcı olmuyor ya ve pratik yapabileceğim bir alan yok. hani en azından şu tıp öğrencilerinin ameliyata girip izleyerek not alarak öğrenmesi gibi açık kaynak, geliştirilmekte olan şeyler de yok. başlık biraz anlamsız gelebilir de durum böyle. bilgileri test edebileceğim bir şey yok. her şey teoride ve lafta kalıyor ve zamanla akıldan uçuyor. mesela zamanında quake oyununun kaynak kodlarını indirmiştim networkle ilgili bazı şeyleri öğrenmek için. mesela çok işime yaramıştı. sadede geleyim ileri düzeyde olmasa da c++ ve directxle ilgili açık kaynaklı projeler var mıdır çalışabileceğim ? madem aklımda, bilgileri test edebileceğim bir proje yok en azından başka projeleri editleyerek öğreneyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Opensource projelere bak derim belki kafa göre birsey bulursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 evet, open source projelerden birine katkida bulunursan hem ogrenirsin, hem de bir projeye katkida bulunmus olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 aga adam da proje soruyo zaten. napim demiyo pek :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 onu biz soyleyemeyiz ki? calismak istedigi bir konu belirleyecek, o konuda bir proje bulacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 sf.net'e girip, dile ve ture gore filtreleyip projelere goz atabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 github, sf, google code'da falan zibilyon tane proje var. Ordan kendin arastirman gerekiyor. Ha bi de zaman istiyo open source projeye katki yapmak. Oturup kodu ders gibi calisman gerekebilir, hazirlikli ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar