GM-Newbie Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Buradan Çekebilirsiniz üye olmak Lazım beLeştabi.. isteyenler çekebilir bendenedim oluyor..[hline]*!Anladım işi, sanat ALLAH'ı aramakmış / Marifet bu gerisi yalnız çelik çomakmış" Necip Fazıl KISAKÜREK*
Coldwind Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Üye olmadan da çekebileceğinz yerler var. Mesela burası[hline]Fizban (11:46 PM): ben öle şirin kızları seviom abi çakmak için deil çıkmak için çıkacaksın "Do you cling to the past, or can you see through the pain?"
smerten Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 said: GM-Newbie, 20 May 2003 12:35 tarihinde demiş ki: Buradan Çekebilirsiniz üye olmak Lazım beLeştabi.. isteyenler çekebilir bendenedim oluyor..[hline]*!Anladım işi, sanat ALLAH'ı aramakmış / Marifet bu gerisi yalnız çelik çomakmış" Necip Fazıl KISAKÜREK* topici görünce allah dedim; "türk oyun sektöründe büyük bir adım" fln yazmaya hazırlandım... neye niyet, neye kısmet...[hline]Make me feel it, make feel alive again! (mgs yi bitirdim gene sıkıntıdan da :) )
behran Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 çıktı ama oyun 4.03 e göre bende 4.05 var ve save lerim 05 den itibaren.tr yi kurunca çalıştırmıyo oyun kitleniyo...... yüklemeyin...[hline]
Öne çıkan mesajlar