Vendy Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Seaa said: çok mantıklı bir fikir geldi aklıma metalopolis the shattered temple xel'naga caverns scrap station shakuras plateu novice steppes of war da final yaparız hem herkes biliyo Seaa said: the shattered temple xel'naga caverns scrap station shakuras plateu Seaa said: the shattered temple scrap station Seaa said: scrap station http://www.ohdios.com/memes/yao-ming-meme.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uliking Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Ben Sleeep'e katılıyorum bence Terminus falan olabilir ama Gsl maplerinin konulması mantıklı değil tabii ki son fikir turnuvayı yapanların. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LM Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 bence turnuva iptal edilsin, bütün ödüllerde bana verilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Seeding yapılacak mı yoksa rastgele mi olacak? Hem yarı finale kadar BO1 hem seeding olmadan yapılırsa şans faktörü çok önemli olacağa benziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bursat Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 _Spartacus_ said: Seeding yapılacak mı yoksa rastgele mi olacak? Hem yarı finale kadar BO1 hem seeding olmadan yapılırsa şans faktörü çok önemli olacağa benziyor. Evet Spartacus Seeding yapılacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Ladder puanına göre mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bursat Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 evet Ladder puan sıralamasına göre ekleme yapılacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bottomsup Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 açıklarmısınız seeding olayını, ladder puanı yüksek olan round mu atlıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Bu turnuvada nasıl işleyecek bilmiyorum ama seeding genelde şöyle işler, mesela 8 kişilik bir turnuva olsaydı: 1 vs 8 4 vs 5 3 vs 6 2 vs 7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GambitSC Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 _Spartacus_ said: Bu turnuvada nasıl işleyecek bilmiyorum ama seeding genelde şöyle işler, mesela 8 kişilik bir turnuva olsaydı: 1 vs 8 4 vs 5 3 vs 6 2 vs 7 Seçkin selamlar, doğrudan kaygına hitaben cevaplayayım, Senior turnuva için ladder puanı bakımından "seri-başı" olan arkadaşlar finale kadar karşılaşmayacak şekilde düzenliyoruz. Yani 1. ve 2. seri-başı ağacın en uç noktalarında, büyük ihtimalle RO32'den 5 turlu bir turnuva olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GambitSC Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 bottomsup said: açıklarmısınız seeding olayını, ladder puanı yüksek olan round mu atlıyor? Seeding, bracket sistemi yani maç fikstürüyle ilgili bir durum. Erken final gibi bir durumun yaşanmaması için ladder puanı en yüksek olan arkadaşlar, turnuva ağacında en uzak kollarda olacak. Tabii bu "upset" olmayacak anlamına gelmiyor, ilk kimin gg diyeceğini turnuvada göreceğiz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 LM said: bence turnuva iptal edilsin, bütün ödüllerde bana verilsin beni bu arkadaşla eşleştirin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bursat Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Kayıt için son gün. Akşam 20:00'a kadar kayıt olmayan oyuncular kayıt olabilir ve kayıt olan oyuncular ise 19:30'dan itibaren check-in yapmalıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 katılımcı arkadaslara başarılar diliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LM Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 kaç gündür bilgilendirme bekliyorum ama kimsenin umrunda degil.map poolun ciddiyetsizligi yüzünden turnuvaya katılmıyorum.ne bi bilgi verildi ne bişi. ladder mapleri alınıp sadece ismimi deiştirildi nedir yani olay? siz yurt dışında hangi turnuvada gördünüz close position mapler oynandıgını.bo1 olan bi turnuvada bu map poolla turnuva yapılmaz. bi işi yapıosanız düzgün yapın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensei Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 LM Komiksin adamım, Madem katılmamak ile tehdit edip insanları kışkırtma çabasındasın sana 2 çift lafım olacak. 1. si istediğin kadar iyi olur istediğin kadar Gosu Imba ol, sen katılsan noluuur katılmasan nolur. En fazla buradan insanlara laf atarsın, onu bunu kötülersin. Ama bu yapılan işin ne denli özveri gerektirdiğini, ne denli zor bir iş olduğunu değiştirmez. 2. si haklı bile olsan, madem bu kadar çok iyi biliyorsun bu işi, oturda sen yap. Elini taşın altına hiç bir zaman koymadan sağa sola laf yetiştirmek zaten tam bize göre... Herkese: Eksikde olduğunu düşünseniz de yapılan emeğe biraz saygı. Lütfen direkt RAGE yapıp şudur budur demeyin. Adamların mesajlarından ve yapılan işlerden görülüyor ki herşeyi önemsiyorlar ama şimdilik bu kadroyla bu kişisel başarılarla %100 herşeye yetişilmiyor. (ki bana göre OSCAR turnuvası semi professional bir turnuva oldu bile) SC adına eksik de olsa yapılan tüm işleri destekliyor, saygı duyuyorum. Tüm yeni/eski tayfadan da hem anlayış hem destek bekliyorum. Yoksa bu arkadaşları da kaybedersek akşamları anca arkadaşlarımızla maç atıp, hala kendimizi dev aynasında görüp, rüyalar görmeye devam ederiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 ok geyik deilmis euahueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seaa Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 sayın bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olan arkadaşım @LM close pos yok rahat ol. (en azından ben test ederken metalopolis'de close olmayan seçildi ve herhangi bir problem yoktu, mlg mi gsl mi her neyse onun gibi işte.) senin katılmaman üzücü, bilgi alamaman da şaşırtıcı tur-1'e girip kime sorsan cevap verir (facebook, starcraftturkiye forumu bunları saymıyorum bile), organizatörlere ulaşmak son derece kolay. bo1 olması konusunda belki haklı olabilirsin ama bana göre haklı olman hiç bir emek vermediğin ve para ödemediğin, tamamen katılımın free olan ve ödüllü bir turnuvayı protesto etmeni haklı çıkarmaz, lütfen eleştiri yaparken bir de organizatörler açısından düşün çok emek verdiler bu işler için. Emeğe saygı +rep. edit: ya map konusunda bir kez daha baktım da metalopolis düzeltildi onu biliyorum zaten bi tek shattered temple kalıyor modlanması gereken onu da yapmışlardır diye tahmin ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eru Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 ya varsin close olsun aslanim, gosu degil miydin? bu ne ayak simdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LM Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 neden böle tepki verdiniz anlamak mümkün degil. ben kendi düşüncemi yazdım.begenmedigim icin mapleri katılmıyorum turnuvaya dedim(bilgi nerde var maplerle ilgili söyleyin bakayım) bu saldırgan tavırların sebebini çok merak ediyorum. kimseye kişisel anlamda sataşmadım, organizasyonu eleştirmektemi yasak nedir yani anlamadım.Emege saygı +1 rep gibi saçma şeylerle cevap vermeyin herkez istediini söylemekte özgür, en fazla katılmam turnuvaaya olur biter işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LM Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Eru said: ya varsin close olsun aslanim, gosu degil miydin? bu ne ayak simdi? bunun gibileri barındırmaya devam edersiniz bu communty de close position da olur,maphackte olur,kavga da olur bi adım ileri gidemezsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GambitSC Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Arkadaşlar selamlar, GGcUP SenioR etkinliğimize dakikalar kala, GGcUP'u böyle benimsemiş olduğunuzu görmek gerçekten çok sevindirici. Bu etkinlik, camia olarak hepimizin katkısını içeren, karşılık beklentisi olmadan, özveriyle yapılmış kollektif bir etkinliktir. Bunun başarısı da hepimizin başarısı olacaktır, hepimiz için keyif ve gurur kaynağı olacaktır. Starcraftturkiye.com olarak görüşlerinize ne kadar değer verdiğimizin altını her fırsatta çizmeye çalışıyoruz. Yaptığınız bütün yapıcı eleştirilerin, daha sonraki etkinliklerde olumlu etkilerini bizzat görecek, yaşayacaksınız. Topluluğumuz +1 olmak isteyen bütün üretken arkadaşlara açıktır. Bize Facebook, twitter, starcraftturkiye.com, z33k, paticik, bnet vb pek çok kanaldan hiç sıkıntı çekmeden ulaşabilirsiniz. Bazı arkadaşlarımızın kendini bu hareketin bir parçası olarak görmemesi üzücü. Bütün GGcUP SenioR için 34 oyuncumuzun da, seyircilerimiz ve tüm katılımcılarımızın da görüşü bizim için eşit ölçüde önemlidir. Turnuva sayfası (z33k), kurallar sayfası(ggcupturkiye.com) okunmadan, iletişim/enformasyon kanalları kullanılmadan yapılan spekülatif ve provokatif açıklamalar uygarlığımızda eleştiri olarak tanımlanmaz, adına ne denir şahsen bilemem. Starcraftturkiye üretken ve yapıcı insanlardan oluşan bir topluluktur, bunu benimseyen herkes bu camianın bir parçasıdır. Bu tarz söylemleri görürüz, içerisinden çıkarılabilecek faydalı bir mesaj varsa (gerekirse suyunu sıkarak) çıkarır, uygular (bazen ağlanacak halimize güler), muhattap alıp polemik yaratmaz ve daha iyi organizasyonlar yapmaya devam ederiz. GGcUP SenioR'da bütün katılımcılara başarılar, izleyicilere keyifli seyirler. Bu güzel topluluğa saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eru Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 LM said: Eru said: ya varsin close olsun aslanim, gosu degil miydin? bu ne ayak simdi? bunun gibi mallarıda barındırmaya devam edersiniz bu communty de close position da olur,maphackte olur,kavga da olur bi adım ileri gidemezsiniz findik kadar beyinle 1500 oyun atip iyi oyuncuyum havalarina girip forumlarda turnuvaya sike soka zerre katkisi olmadan ahkam kesenleri barindirarak bu hale geldi bu community. Katilmiyorsan katilma birader. Once gel forumu trolle yok turnuva olmasinmis oduller sana verilsinmis, sonra yok map pool boktanmis, ondan sonra ben fikrimi beyan ettim niye boyle tepki verdiniz Bu kadar gerizekali insani almasinlar zaten turnuvaya da biraz eglenelim kendi aramizda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LM Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Eru said: LM said: Eru said: ya varsin close olsun aslanim, gosu degil miydin? bu ne ayak simdi? bunun gibi mallarıda barındırmaya devam edersiniz bu communty de close position da olur,maphackte olur,kavga da olur bi adım ileri gidemezsiniz findik kadar beyinle 1500 oyun atip iyi oyuncuyum havalarina girip forumlarda turnuvaya sike soka zerre katkisi olmadan ahkam kesenleri barindirarak bu hale geldi bu community. Katilmiyorsan katilma birader. Once gel forumu trolle yok turnuva olmasinmis oduller sana verilsinmis, sonra yok map pool boktanmis, ondan sonra ben fikrimi beyan ettim niye boyle tepki verdiniz Bu kadar gerizekali insani almasinlar zaten turnuvaya da biraz eglenelim kendi aramizda. uslubunda kendin gibi degersiz 5 para etmez.sana cevap verip seni adam yerine koydurtmucam dünki çocuk. katılan arkadaşlara başarılar umarım ilerde daha özenli turnuvalarda karşılaşırız.ggl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oymanq Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 1 minüt'ten sonra gördüğüm en büyük tepkiydi swarmın bu turnuvaya katılmaması. Siz kim oluyosunuzda koskoca gosular gosusu swarmın istediği map poolu yapmıyorsunuz he ? Siz scyi öğrenirken swarm alestada hergün 10larca kolasına 1v1 yapıyordu (hepsini kaybediyordu orası ayrı) . Şincik aklınızı başınıza devşirin ve şöyle dümdüz 10ar expli mapler koyun adam zerglinleri salsın ferah ferah oynasın hadi bakim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar