Bursat Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Ödül GÜncelleme Hakkında Birincilik ödüllerinden olan Gigabyte Ana Kart modeli "GA-P55-UD3R" modeline yükseltilmiştir.
Memphis Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 bizim cocuklarada dedim bu işin altından kalksa kalksa bürşat kalkar die
Bursat Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Memphis said: bizim cocuklarada dedim bu işin altından kalksa kalksa bürşat kalkar die :)) çok saol ama tek başıma bu kadarını yapamazdım ekip arkadaşları sağlam walla. Ama sende gel şereflendir bizi
asitlikusmuk Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 yeteri kadar kişi katıldımı? toplam kaç kişilik olacak bu turnuvalar?
Bursat Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Şuan için iyi gidiyor denilebilir OscaR için 26, SenioR için 26 oyuncu kayıt yaptırdı. Slot olarak 512 belirledik ki isteyen herkes girebilsin tabi ki sadece Türk ve Türk asıllı arkadaşlarımız için.
asitlikusmuk Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 türk asıllı olmayan kaç kişi gelecekki zaten ya :) oda gelirse gelsinmiş sanki bi renk olurmuş :) 512 derken yanlış mı anladım yoksa 512 oyuncu mu diyorsun?
Bursat Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 kayıt sitesinden 30'a yakın yabancı oyuncuları sildik ve hala kayıt oluyorlar :) GGcUp'ı bir kere yabancılara açık yapmıştık adamlar tam bir çamur turnuvayı sabote ediyorlardı az kalsın. O yüzden ne varsa bizde var :) Evet 512 yani 512 oyuncu beklenmiyor tabi ki ama 64ro da olur 128 de sınır yok demek istedim.
asitlikusmuk Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 abi bu turnuvaya katılan yabancılar türkçe bilen elemanlar mı yani? herkesle nasıl anlaşıyor? nasıl takip ediyor?
Bursat Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 asitlikusmuk said: abi bu turnuvaya katılan yabancılar türkçe bilen elemanlar mı yani? herkesle nasıl anlaşıyor? nasıl takip ediyor? Turnuva sistemini şimdilik z33k sitesinden alıyoruz ve bu sitede bir çok yabancı turnuvalar oluyor. Oraya girenler bizim turnuvayı görünce kayıt oluyorlar. Kurallara bakmadan giriş yapılıyor yani. İleri ki zamanda bu sistemi kendi iç bünyemizde oluşturacağız.
LM Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 ne mapler hakkında bilgi, ne oyuncuların buluşacagı channel(IRC veya B.net) bir sürü eksik yine fail yine fail.
Bursat Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 LM said: ne mapler hakkında bilgi, ne oyuncuların buluşacagı channel(IRC veya B.net) bir sürü eksik yine fail yine fail.
Uliking Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Bence Bo3 olmalı böyle bir turnuva sonuçta o kadar ödül var insanlar daha hırslı olur bir 6 pool'a çat diye biterse hoş olmaz :)
Bursat Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Bu turnuva hayırlısı ile bitsin sonrasında daha güzel ödüllerle bo3 sistemi olacak :)
Untouchapple Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 1 pool 2 pool 3 pool 4 pool 5 pool 6 pool 6'ya kadar saymayı biliyorum napayım :D
GambitSC Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Uliking said: Bence Bo3 olmalı böyle bir turnuva sonuçta o kadar ödül var insanlar daha hırslı olur bir 6 pool'a çat diye biterse hoş olmaz :) Canavar gibi double elimination planliyoruz MLG gibi kaybeden agaci olan falan ama biraz daha pismesi lazim :) Simdi oyuncularin da aliskin oldugu sistemle ne kadar surecek bakalim, eksiklerimizi falan gorelim. Zaten Bursat hocanin da soyledigi gibi planlar bol :)
GambitSC Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 LM said: ne mapler hakkında bilgi, ne oyuncuların buluşacagı channel(IRC veya B.net) bir sürü eksik yine fail yine fail. Birader TR'de oyunu en cok oynayan sensin herhalde, olaya deger verdigini dusundugum icin cevap yaziyorum. Boyle fail mail muhabbeti yapacagimiza onerilerini paylassana daha kaliteli is olsun? Map hakkinda bilgi goremedim, bulusma hakkinda bilgi goremedim de, anlayalim ki insanlar kurallara bakmiyor on plana cikaralim. Beraberce, topululuk olarak keyfine varmak icin yaptigimiz bir olay sonuc olarak.
Uliking Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 GambitSC said: Uliking said: Bence Bo3 olmalı Canavar gibi double elimination planliyoruz MLG gibi kaybeden agaci olan falan ama biraz daha pismesi lazim :) Simdi oyuncularin da aliskin oldugu sistemle ne kadar surecek bakalim, eksiklerimizi falan gorelim. Zaten Bursat hocanin da soyledigi gibi planlar bol :) Güzel de bu turnuvanın özellikle bo3 olmamasının bir nedeni var mı bence bir anket yapın konuda %70'den fazla bo3 çıkarsa, bo3 olabilir ya da sadece katılacakların gireceği bir anket yapabilirsiniz. Ama belli bir nedeniniz varsa da sorun değil :)
Sleeep Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 yav güzelce millet fikrini söyledi bo3 olsun diye, burşatta güzelce olamıcağını söyledi niye üsteliyorsunuz ki :) bo3 demek 2 turnuva için +2 gün demek ,4 gün boyunca streamer hakem gerekiyor demek, millet çalışıyor iş güç var ailesi var bu turnuvayı düzenleyenlerin, sonraki turnuvalarda düşünülüyormuş işte ne güzel oluruna bırakın...100% de çıksa anketten bo3 , yine organizatöre uygun olan şekilde olcak çünkü :)
Uliking Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Yani haklı olabilirsin de Sleeep sonuçta organizatör biz değiliz biz oyuncuyuz ve isteklerimizi belirtiyoruz. :) Bu arada kayıt oldum sonunda hotmail'de sorun var sanırım bu aralar activation mail'leri falan gelmiyor, yeni hesap açmak zorunda kaldım.
GambitSC Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Sleeep said: bo3 demek 2 turnuva için +2 gün demek ,4 gün boyunca streamer hakem gerekiyor demek, millet çalışıyor iş güç var ailesi var... Sleeep guzel soylemis, BO3 konusunda en temel kisit kaynaklar. Bu sadece zaman da degil, ayni zamanda yayin icin bazi calismalarimiz var, isin icine mekan ve 3.sahislar girecek. Daha onceki turnuvalardan kazanilan deneyim gostermistir ki GGcUP 17/18 icin bu yapi uygun olacaktir. Ama olayin ana fikri, daha once soylendigi gibi bu istekler sabitlenmistir, daha buyuk destekle, daha buyuk ilgiyle bu isin devami da gelecektir.
Eru Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 bo1 ler supriz olasiligi getiriyo daha heycanli olur, gogo cheese
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 said: bo3 demek 2 turnuva için +2 gün demekMuhtemelen 32 ila 64 kişi arasında katılacak bu turnuvaya. Yani en fazla 6 turluk bir organizasyon. Çok rahat bir şekilde bir güne sığdırılabilir.
Öne çıkan mesajlar