Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

GGcUp OscaR| No17 - 14.09.2011 (Toplam 14 Ödül)

Bursat

Öne çıkan mesajlar

StarcraftTurkiye.com organizasyonuyla ödüllü GGcUp etkinliği ile Türkiye Starcraft camiası hareketleniyor.

GIGABYTE, Tt eSPORTS, Gamersgate ve Bukla Tur desteğiyle gerçekleşecek olan StarcraftTurkiye.com GGcUp etkinliği zengin hediye havuzu ilede büyük ilgi topluyor.

http://www.youtube.com/watch?v=QhrUyqmQhh8

ÖDÜLLER:
1.lik - Bukla turdan günübirlik tur. (1 kişilik)
Anno 1404 Gold

2.lik -Tt eSPORTS Conkor mousepad
Just Cause 2

GGcUp OscaR | No17
Bu turnuvamızda Bronze, Silver, Gold ve Platinum seviyesindeki arkadaşlarımız oynayacaktır
Bu turnuvanın ilk 2 oyuncusu Cumartesi günü yapılacak olan GGcUp SenioR turnuvasına davetiye kazanarak üst seviyedeki oyuncularla oynayabilecek ve ödül kazanma hakkına sahip olacaklardır.

Turnuva Tarihi
14 Eylül 2011 Çarşamba günü, saat: 20:00'da yapılacaktır.

GGcUp Haber Grubu
http://www.z33k.com/groups/ggcup

GGcUp OscaR Kuralları ve Başvuruları
http://www.ggcupturkiye.com

CANLI YAYIN KANALI
Canlı yayın Gambit ve Theodoric’in sunumuyla
starcraftturkiye.com/tv adresinde olacak

Sosyal ağlarda paylaş

hepimize hayırlı olsun. emeğinize sağlık. silver lig nubu olarak kaydımı yaptırdım. umarım oynamadığım onca zamanda izlediğim streamler bana bişeyler katmıştır da direk elenmem. lakin kafama takıldı oscara üst liglerden arkadaş hesabı ile katılmayı düşünenler için nasıl bir önlem alındı ya da alındı mı acep?
Sosyal ağlarda paylaş

xcorp said:

hepimize hayırlı olsun. emeğinize sağlık. silver lig nubu olarak kaydımı yaptırdım. umarım oynamadığım onca zamanda izlediğim streamler bana bişeyler katmıştır da direk elenmem. lakin kafama takıldı oscara üst liglerden arkadaş hesabı ile katılmayı düşünenler için nasıl bir önlem alındı ya da alındı mı acep?

Başarılar dileriz.

Önlem olarak replerin kontrolleri yapılacaktır ve şüpheli maçlar mercek altına alınacaktır. Kontroller turnuva günü tamamlanmasa bile, SenioR ayağına kadar netleştirilecektir.
Sosyal ağlarda paylaş

ya bu aslında çok sert önlemimiz var gibi bişi ihtimal dahilinde değil çünkü imkansız yani master biri 50apmi geçmeden kontrol tuşlarını bile kullanmadan çok basit taktiklerle yenebilir alt ligdekileri rahatça, community olayını b.k eden olursa zaten bir şekilde şans eseri anlaşılır yakalanırsa süresiz uzaklaştırılır... burda turnuvada hilesi ortaya çıkar yarın birgün içimizden başkası başka biyerde turnuva yaparken almaz falan fistan :P
Sosyal ağlarda paylaş

Sorunun nedeni:

GEANT bağlantımız, GEANT fiber sağlayıcılarından kaynaklı sorun(lar)
sebebiyle kesilmiştir. GEANT bağlantımızı taşıyan Sofya devresi 09:08 de,
yedek olarak devreye giren Bükreş devresi ise 10:35 de kesilmiştir.
Ayrıca aynı saatlerde GEANT altyapısında Bulgaristan-Macaristan devresi
de kesilmiştir. Sorunun kaynağı ve tahmini kesinti süresi henüz
bildirilmemiştir.
Kesinti boyunca Avrupa Akademik Ağına olan ULAKNET trafiği, Ankara
çıkışlı 15 Gbps Internet devresi üzerinden gerçekleşmektedir.
Saygılarımızla,
ULAKNET Ağ İşletim Grubu
TÜBİTAK-ULAKBİM
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...