Bursat Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 StarcraftTurkiye.com organizasyonuyla ödüllü GGcUp etkinliği ile Türkiye Starcraft camiası hareketleniyor. GIGABYTE, Tt eSPORTS, Gamersgate ve Bukla Tur desteğiyle gerçekleşecek olan StarcraftTurkiye.com GGcUp etkinliği zengin hediye havuzu ilede büyük ilgi topluyor. http://www.youtube.com/watch?v=QhrUyqmQhh8ÖDÜLLER: 1.lik - Bukla turdan günübirlik tur. (1 kişilik) Anno 1404 Gold 2.lik -Tt eSPORTS Conkor mousepad Just Cause 2GGcUp OscaR | No17 Bu turnuvamızda Bronze, Silver, Gold ve Platinum seviyesindeki arkadaşlarımız oynayacaktır Bu turnuvanın ilk 2 oyuncusu Cumartesi günü yapılacak olan GGcUp SenioR turnuvasına davetiye kazanarak üst seviyedeki oyuncularla oynayabilecek ve ödül kazanma hakkına sahip olacaklardır.Turnuva Tarihi 14 Eylül 2011 Çarşamba günü, saat: 20:00'da yapılacaktır.GGcUp Haber Grubu http://www.z33k.com/groups/ggcupGGcUp OscaR Kuralları ve Başvurularıhttp://www.ggcupturkiye.comCANLI YAYIN KANALI Canlı yayın Gambit ve Theodoric’in sunumuyla starcraftturkiye.com/tv adresinde olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 eline emeğine sağlık Burşat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyourmind Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 İşte bu ! Go go GGCUP ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bottomsup Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 smurflenmesin bu turnuva? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xcorp Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 hepimize hayırlı olsun. emeğinize sağlık. silver lig nubu olarak kaydımı yaptırdım. umarım oynamadığım onca zamanda izlediğim streamler bana bişeyler katmıştır da direk elenmem. lakin kafama takıldı oscara üst liglerden arkadaş hesabı ile katılmayı düşünenler için nasıl bir önlem alındı ya da alındı mı acep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bursat Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 xcorp said: hepimize hayırlı olsun. emeğinize sağlık. silver lig nubu olarak kaydımı yaptırdım. umarım oynamadığım onca zamanda izlediğim streamler bana bişeyler katmıştır da direk elenmem. lakin kafama takıldı oscara üst liglerden arkadaş hesabı ile katılmayı düşünenler için nasıl bir önlem alındı ya da alındı mı acep? Başarılar dileriz. Önlem olarak replerin kontrolleri yapılacaktır ve şüpheli maçlar mercek altına alınacaktır. Kontroller turnuva günü tamamlanmasa bile, SenioR ayağına kadar netleştirilecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 ya bu aslında çok sert önlemimiz var gibi bişi ihtimal dahilinde değil çünkü imkansız yani master biri 50apmi geçmeden kontrol tuşlarını bile kullanmadan çok basit taktiklerle yenebilir alt ligdekileri rahatça, community olayını b.k eden olursa zaten bir şekilde şans eseri anlaşılır yakalanırsa süresiz uzaklaştırılır... burda turnuvada hilesi ortaya çıkar yarın birgün içimizden başkası başka biyerde turnuva yaparken almaz falan fistan :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 evini yakarız öyle birşey yapan olursa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 hile yapanin parmaklarini kirarsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 gözler oymanla inyourmindda olsun sabıkalı 2li Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SnailBey Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 ben memphisin yerine oynucaktım. cok rica etti oyna diye. ama madem ki uzaklastırma cezası war .. kusura bakma memph gittigi yere kadar sen oynarsın hacı. onemli olan katılım zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 hayda uzaklastırmamı aldım durup dururkenee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 okadarda snaili kafalamıstım, hayatında bikere olsun benim nickimi kullanıcaktı o saygınlıgı o efsanevi duyguyu yerinde tadıcaktı püühh şansına küs snail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 snail zaten kadın elbiseleri giyinip geceleri sokaklarda memphis'im ben diye dolanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 benim lig plat gözüküyor şu an girebiliyo muyum mesela? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 http://www.ponychan.net/chan/pic/src/131541456746.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 PARAM YOK ALIN BENİ YEA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 huun said: snail zaten kadın elbiseleri giyinip geceleri sokaklarda memphis'im ben diye dolanıyor. eger bu dedigin dogruysa snailin yaptıgı cok büyük ayıp ve yanlıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SnailBey Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 nese hacı 17 sindeki turnuvaya katilamayabilirim. iyisin hadi yırttın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bursat Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 GGcUp Turnuva haritaları belirlendi. Haritaları incelemek için GGcUpTurkiye.com sitemizden kurallar kısmına bakınız. OscaR ve SenioR turnuvalarının haritaları farklıdır. http://www.ggcupturkiye.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZuLuuuuuu Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Bugün internette Türkiye genelinde bir yavaşlık var, sc oynanamayacak derecede lag'lı umarım akşama kadar hallolur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 israil bozmuş interneti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyourmind Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 16 mbiti alıyorum sıkıntı yok ama youtube'tan bir video bile izleyemiyorum.... -.-" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rocker_tr Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Sorunun nedeni: GEANT bağlantımız, GEANT fiber sağlayıcılarından kaynaklı sorun(lar) sebebiyle kesilmiştir. GEANT bağlantımızı taşıyan Sofya devresi 09:08 de, yedek olarak devreye giren Bükreş devresi ise 10:35 de kesilmiştir. Ayrıca aynı saatlerde GEANT altyapısında Bulgaristan-Macaristan devresi de kesilmiştir. Sorunun kaynağı ve tahmini kesinti süresi henüz bildirilmemiştir. Kesinti boyunca Avrupa Akademik Ağına olan ULAKNET trafiği, Ankara çıkışlı 15 Gbps Internet devresi üzerinden gerçekleşmektedir. Saygılarımızla, ULAKNET Ağ İşletim Grubu TÜBİTAK-ULAKBİM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bursat Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 "umarız internet sıkıntısı akşama kadar uzamaz ki şuan düzeldi sanki." GGcUp OscaR| No17 için son saatler. Kayıtlar bugün 20:00'da kapanacaktır ve kayıt yapan oyuncular 19:30 dan sonra check-in yapmaları gerekmektedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar