Killer Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Ürün tanıtımı, fiyatları, işlevleri, kullanıcı yorumları falan filan, bunlardan bahsedelim. İlk olarak benim sorum, "Casein" kullanan var mı? Varsa faydalarını ne derece gördü, bu sezon kullanmayı düşünüyorum da, bi arkadaş akademik olarak yararı olmadığı kanıtlandı gibi bişey dedi. GO GO MUSCLE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 casein işetir, karaciğeri yorar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 süd zehri alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Cons said: casein işetir, karaciğeri yorar hepsi bi poklar yapıyo vücuda dfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 hheeheh öylemi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 kazein whey egg alayı farklı protein olm bunların. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 casein tok tutuyor bayağı bir süre. Tavsiye ederim, bulabilirsen ON Casein 4 lbs 3-4 ay götürür çok rahat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 4lbs nasıl 4 ay götürüyor? 70 serving yok mu onlarda? Hergece sadece bi ölçek atsam 2 ay anca gider. Ki bir ölçek keser mi adamı bilemedim. Casein bizde gereksiz pahalı. 200 lira gibi fiyatları var. glutamine creatine vitamin dizersin o paraya. Sonrada yörsan manyağı olursun. süt + lor. En temizi valla. Cut harici casein alımı mantıklı değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Universal Animal Flex 44 Packs Universal Natural Sterol Complex 90 Tablets Universal Animal Pak 44 Packs ThermoLife PUMP-BOL Citrus Rush, 42 Servings Xtend - 30 Servings - Raspberry Blue MyoFusion - 5 Lbs. - Strawberries & Cream Biotivia BioForge 90 Capsules NOW L-Arginine 1000mg/120 Tablets Universal Uni-Liver 250 Tablets Nasil lan, iyi mi? eklencek bisi var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Spordan çok takviye konuşur olmuşunuz böyle iş olurmu hacılar. Neyse bu arada Taş Devri Diyeti kitabında genç yaşlı çocuk herkese önerilen askorbik asit yani C Vitamini kas gelişimine katkı sağlayan vitaminler arasında 1. sırada. http://www.getbig.com/articles/faq-vit1.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 onu da haplarız sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Perfectionist said: 4lbs nasıl 4 ay götürüyor? 70 serving yok mu onlarda? Hergece sadece bi ölçek atsam 2 ay anca gider. Ki bir ölçek keser mi adamı bilemedim. Casein bizde gereksiz pahalı. 200 lira gibi fiyatları var. glutamine creatine vitamin dizersin o paraya. Sonrada yörsan manyağı olursun. süt + lor. En temizi valla. Cut harici casein alımı mantıklı değil. ant. günleri alıyorum ben sadece. Ama hergün sabah whey'im var. Tek başına casein'i kullanan yok diye düşündüm de o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Iggy Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Jack3d kullandıktan sonra diğerleri yalanmış anladım. Bundan sonra başka bir preworkout kullanmam hayatta, diğerleri için hep seçenek var ama bu bambaşka. Aynı şekilde gene upslabsin OxyElite fatburner arayanlar için bir numara olmalı. Içeriği de benziyo zaten Jack3de baya. Aynı anda kullanmayın o yüzden Jack3d ile. Stim baya yüksek oluyo öyle. Eğer Jack3d ile aynı anda fat burner gireceksiniz daha az stim olan Recreate olabilir mesela. Ya ben kullanıcam diyosanız antreman günleri Jack3d antrenman olmayan günler OxyElite. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 stim olan pre-workouttan kacin bence. cok zararli abi stimler sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Stim ne arkadaş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Iggy Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 stimulant anlamında yazmıştım abi uyarıcı anlamında yabancı forumlardan takılmıştı ağzıma çogu preworkout supp. uyarıcılarla dolu olduğu için vucut açısından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Perfectionist said: Stim ne arkadaş? kafein iste cok zararli abi, damar daralmasi yapiyor. nitric oxide in amaci ile hic alakasi olmiyan bi durum ki cok fazla aliminda cinselligi bile etki edicek seviyelere kadar gidiyor, forumlarda falan bak jack3d yuzunden stim dick olanlari falan. ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Iggy Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 1.3 dimeth yüzünden oluyo ya o sjsdfj kimisinde oluyo kimisinde olmuyo olduysa supplementi bırakın 3-4 güne eski haline geliyomuş canavar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 valla cok kafein iyi degil zaten, genelde ole seyler bole 1 olcegi gecmeyin diyip 2-3 olcek atan adamlarda oluyo sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Iggy Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 o yüzden napıyoruz l-arginine vs unutmuyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 valla ben, stimsiz nitric oxide uzerine tri-amino, larginine, ornithine lysine aldim bu stackde, damarlar patlasin iyice sdfgdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Arttı mı damarlanma peki bu stack ile? Gerçi yağ oranına bağlı ama eskiye göre fark görüyor musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 gelsin baslicam perfectionist. Bekliyorum pakedi bugun elime ulascak, diger baslikta her gun yazicam zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 iyi, iyi. Damarsız kas iyidir. aynen devam jack3d ye eheueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 kreatin vücuda en zararlı supplement diye bi laf duydum cevabımı verdim de kafada soru işareti oldu tabi sdf, çünkü duyduğum adam da biyerden duymuştur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar