Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Supplement Başlığı

Killer

Öne çıkan mesajlar

Ürün tanıtımı, fiyatları, işlevleri, kullanıcı yorumları falan filan, bunlardan bahsedelim.

İlk olarak benim sorum, "Casein" kullanan var mı? Varsa faydalarını ne derece gördü, bu sezon kullanmayı düşünüyorum da, bi arkadaş akademik olarak yararı olmadığı kanıtlandı gibi bişey dedi.

GO GO MUSCLE
Sosyal ağlarda paylaş

4lbs nasıl 4 ay götürüyor? 70 serving yok mu onlarda? Hergece sadece bi ölçek atsam 2 ay anca gider. Ki bir ölçek keser mi adamı bilemedim.

Casein bizde gereksiz pahalı. 200 lira gibi fiyatları var. glutamine creatine vitamin dizersin o paraya. Sonrada yörsan manyağı olursun. süt + lor. En temizi valla. Cut harici casein alımı mantıklı değil.
Sosyal ağlarda paylaş

Universal Animal Flex
44 Packs

Universal Natural Sterol Complex
90 Tablets

Universal Animal Pak
44 Packs

ThermoLife PUMP-BOL
Citrus Rush, 42 Servings

Xtend - 30 Servings - Raspberry Blue

MyoFusion - 5 Lbs. - Strawberries & Cream

Biotivia BioForge
90 Capsules

NOW L-Arginine
1000mg/120 Tablets

Universal Uni-Liver
250 Tablets

Nasil lan, iyi mi? eklencek bisi var mi?
Sosyal ağlarda paylaş

Spordan çok takviye konuşur olmuşunuz böyle iş olurmu hacılar. Neyse bu arada Taş Devri Diyeti kitabında genç yaşlı çocuk herkese önerilen askorbik asit yani C Vitamini kas gelişimine katkı sağlayan vitaminler arasında 1. sırada.

http://www.getbig.com/articles/faq-vit1.htm
Sosyal ağlarda paylaş

Perfectionist said:

4lbs nasıl 4 ay götürüyor? 70 serving yok mu onlarda? Hergece sadece bi ölçek atsam 2 ay anca gider. Ki bir ölçek keser mi adamı bilemedim.

Casein bizde gereksiz pahalı. 200 lira gibi fiyatları var. glutamine creatine vitamin dizersin o paraya. Sonrada yörsan manyağı olursun. süt + lor. En temizi valla. Cut harici casein alımı mantıklı değil.

ant. günleri alıyorum ben sadece. Ama hergün sabah whey'im var.

Tek başına casein'i kullanan yok diye düşündüm de o yüzden.
Sosyal ağlarda paylaş

Jack3d kullandıktan sonra diğerleri yalanmış anladım. Bundan sonra başka bir preworkout kullanmam hayatta, diğerleri için hep seçenek var ama bu bambaşka.

Aynı şekilde gene upslabsin OxyElite fatburner arayanlar için bir numara olmalı. Içeriği de benziyo zaten Jack3de baya. Aynı anda kullanmayın o yüzden Jack3d ile. Stim baya yüksek oluyo öyle.

Eğer Jack3d ile aynı anda fat burner gireceksiniz daha az stim olan Recreate olabilir mesela.

Ya ben kullanıcam diyosanız antreman günleri Jack3d antrenman olmayan günler OxyElite.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...