Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bilinmesi gerekenler. PS2.

BlacKDagger

Öne çıkan mesajlar

simdi makineniz hakkında bilmeniz gerekenleri soole bi soliyim istedim.

oncelikle makinenize media player gibi seyler kurmamanizdir bunlar dvd lensinize aşırı derece hasar verir hatta ömrünü bile kısaltir ve dahasi ps2'nizi kullanmadiniz yada kapattiniz zaman ustune bir ortu ortun arti asiri tozlu ortamlarda bulundurmayin dvd lenslerin en buyuk dusmanlarindan biriside tozdur vede arkasi kirli dvdlerinizi makinenize koymadan once temizleyin aksi taktirde bunlarda asiri derecede makinenize zarar verebilir vede bilmedigniz nette gordunuz her programi makinenize kurmayin bole birseyi bilincsizce yaparsaniz makinenizi kaybedebilirsiniz.

soylıceklerim bu kadar isteyen uyar istemeyen uymaz ben gorevimi yerine getirmeye calisiorum :) saygilar.[signature][hline].:Ragnarok Online:. Gorlog:[i]: 57/16 [i]Vit-Shield Crusader
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
ps2 nın lens cıft ıslevlı bı lens dır brı dvd dıgerıde normal cd lerı eger sadece dvd okutursanız normal olan yerı korelcegınden yıne hasarlı olcatır bozulcaktır

yıne sadece normal cd okutursanız bu sefer dvd lens ı zarar gorecekır
en ıyısı onları dusunmeyeceksınız karısık olarak oynayacaksınız
zaten bı ps2 lensının omru adam akıllı max 3 yıl[signature][hline]
a$k bir sabunsa
köpürt beni pakize

Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
  • 1 ay sonra ...
+ ps2niz eger yere dustuyse , cdleri okumuyorsa yaptirmaya goturdugunuzde once boarduna baktirin. (sekil a: ps2min boardi catlakti yaptirdim ve gene bozuldu 2. kez yaptirmaya goturdum boarddaki catlak ortaya cikti yeni ps2 almak zorunda kaldim)[signature][hline]ben artik spider-man degilim sehri kurtaricak baskasini bulun
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...