BlacKDagger Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 simdi makineniz hakkında bilmeniz gerekenleri soole bi soliyim istedim. oncelikle makinenize media player gibi seyler kurmamanizdir bunlar dvd lensinize aşırı derece hasar verir hatta ömrünü bile kısaltir ve dahasi ps2'nizi kullanmadiniz yada kapattiniz zaman ustune bir ortu ortun arti asiri tozlu ortamlarda bulundurmayin dvd lenslerin en buyuk dusmanlarindan biriside tozdur vede arkasi kirli dvdlerinizi makinenize koymadan once temizleyin aksi taktirde bunlarda asiri derecede makinenize zarar verebilir vede bilmedigniz nette gordunuz her programi makinenize kurmayin bole birseyi bilincsizce yaparsaniz makinenizi kaybedebilirsiniz. soylıceklerim bu kadar isteyen uyar istemeyen uymaz ben gorevimi yerine getirmeye calisiorum :) saygilar.[signature][hline].:Ragnarok Online:. Gorlog:[i]: 57/16 [i]Vit-Shield Crusader Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GeeM Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 her ne kadar okusa da dandik cdleri okutmayın. Zaten bu mesajları okuyosanız demekki bi bilgisayarınız var, onların dandik cdromları bu iş için daha uygundur her zaman =)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 abi ben dandik cd okutuyorum çünkü winnig eleven 7 çekmiştim üzerine :([signature][hline]KinGpiN the striked sazan Müslüm Gürses: Yumurtaya can veren Allah'ım yeşil biberi nasıl yarattın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 ps2 nın lens cıft ıslevlı bı lens dır brı dvd dıgerıde normal cd lerı eger sadece dvd okutursanız normal olan yerı korelcegınden yıne hasarlı olcatır bozulcaktır yıne sadece normal cd okutursanız bu sefer dvd lens ı zarar gorecekır en ıyısı onları dusunmeyeceksınız karısık olarak oynayacaksınız zaten bı ps2 lensının omru adam akıllı max 3 yıl[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 evet doğru yazmış jacabo. Sadece kullandığınız cdnin temiz olmasına dikkat ediceksiniz. Dvd yada cd oluşu çokta önemli değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cmrownz Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 + ps2niz eger yere dustuyse , cdleri okumuyorsa yaptirmaya goturdugunuzde once boarduna baktirin. (sekil a: ps2min boardi catlakti yaptirdim ve gene bozuldu 2. kez yaptirmaya goturdum boarddaki catlak ortaya cikti yeni ps2 almak zorunda kaldim)[signature][hline]ben artik spider-man degilim sehri kurtaricak baskasini bulun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar