EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Geçen gün denedim, yelkeni kaldırana kadar sorun yok, sonra sudayım :D İnternetten bi kaç video izledim bi dahaki denememde onları uygulıcam. Mesela ön kolu bükmemek gerekiyormuş ben hep büküyodum. Ayrıca bu surf tahtasının üzerinde denge çalışması olayını direk geçsem sorun olurmu? Yelken takılıyken daha rahat denge sağlanıyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 benim arkadasim alacatida sorf hocasiydi, yanina gittigimizde ogretiyordu bize de =) baya oldu deneyeli zevkli biseye benziyordu valla, gerci simdi moda kitesurfing bosver ruzgar sorfunu sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 evet kitesurfing acaip zevkli bişi,rüzgar sörfü out, kitesurfing in:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 parasailingde güzel duruyo ama pek bi olayı yok öle gidiyosun :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar