Patrone Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Arkadaşlar Cafeme Radmin kurdum ewdeki bilgisayardan baglanamıyorum bi yardımcı olurmusnuz Normalden baske bişi yapmammı lazım Cafedeki makine nuamrasıyla mı baglanmama gerekli yoksa cafenin Net ip si ilemi baglanmama lazım annayamadım çözemedim 2 side olmuyor warmı bi ayri yardım pls.[signature][hline]Rhino Ceros Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 gerekli yetkiyi verdiysen Kullanıcı adı , şifre , ip yazarak girmen gerekli.[signature][hline]| Mail | Lominadze | ME | | News | Sheref| Msn | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Cafe'ne kurdunda nasıl kurdun; Arada router,switch vb qibi şeylervarmı ?[signature][hline]__«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»__ 5 sn. içinde yönlendirilmesseniz buraya tıklayınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 rooter varsa bağlanamssın önce bi port açman lazım..[signature][hline]| Mail | Lominadze | ME | | News | Sheref| Msn | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 virtual server ayarlarindan portu tanitman gerekiyor[signature][hline][ zimg ] tAKA da mada fAKA [ /zimg ] G-Mail - H-Mail |:yapma:| fink - link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 nerden yapacaz dersen Rooter'in Config sayfasından buda rooterinin kullanım klavuzunda yazar.[signature][hline]| Mail | Lominadze | ME | | News | Sheref| Msn | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patrone Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 switch war da Nası olacakki ya bi yardım pls[signature][hline]Rhino Ceros Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Kullandıqın neti nasıl daqıtıyorsun switch uzerındenmı yoksa anamakina qibi bi olaymı var ?[signature][hline]__«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»__ 5 sn. içinde yönlendirilmesseniz buraya tıklayınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patrone Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 ya net swtch e baglanıyor swtch den ana makineye baglanıyor ordanda diger makinelere dagiliyor.[signature][hline]Rhino Ceros Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar