AgenTSmitH Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Yutdışından getirdiğimis Bmw 320 cabrio(152 bhp) 1997 model M-optik(etekler ön ve arka tampon) Renk:violett 120000Km.otomatik.klima.çift airbag.çelik tavan(hard top) cd çalar(elta veya blaupunkt) Rial marka 16" çelik jant Lastikler yenilenip geldi 4000 km yaptı. (bu aracın benzerini otomax dergisinde hemen hemen aynı özelliklerde yaklaşık 32 milyar civarında verildiğini gördüm.ben çok makul fiyata verebilirim) Bu araç şuan kullandığım araç.Ben bursadayım.yanlız plakası yabancı.sorunumda bu permi hakkı olan birisi anca yurtiçinde kullanabilir.araç ekimin 15 inde çıkıyor.fakat permi hakkı olan biri varsa bu tip araçlardan 3 ayda bir getirebilme olanağımıs var.(biras geç haber verdim bunun için özürdeilerim) icq:175231939[signature][hline]Use your bullets wisely. you may want to use the last one on yourself. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 bi resim koysaydın iyi olurdu biz de dışarıdan bi araba alıcaktık zannedersem bi kaç ayda bir sınırdan geçirmen gerekiyo muş bu da bizi bozar bir de fiyat verebilirmisin?[signature][hline]vampir dövdüm çok yoruldum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AgenTSmitH Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 28 milyar diyorum.aslında hata yaptım ilk geldiği gün yazsaydım keşke.ama bir dahaki sefere hemen yazıcam.resim koyamadım.çektiğim iki resimde yanınca bende fotoğrafçıyı yakıcaktım.[signature][hline]Use your bullets wisely. you may want to use the last one on yourself. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yokozuana Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 hocam verdiğin fiyat çok fazla elinde kalır, alıcak adam 32 milyara hiç uğraşmadan alır aynısını. Fiyatı düşürmen gerekicek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AgenTSmitH Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Tamam 28 dedimde bu kafamdaki fiyat . biliyorumki masraf yapılacak sonuçta yine 30 un üstüne çıkar bu fiyat.ama anlaşıldıktan sona 25 e neden olmasın.gerçi fiyatı babam belirler ama oda yapılıcak masrafın farkında . bu konuda haklısın.sanırım gumruk işlemleri plaka felan yapılan masraf 3 milyar civarında olması lazım. tam bilgim yok. Keşke yurtdışından eskisi gibi 2. el otomobil getirilip sorun çıkmadan yani permi hakkı olmadan geçirilse.bi zamanlar yaptığımız gibi.daha guzel olur.böylece yutdışı sitelerinede daha bi istekli ve umutlu bakardık.[signature][hline]Use your bullets wisely. you may want to use the last one on yourself. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 TR plakasi taktirmak icin saglam vergi odeniyor(muydu?). Oyle hatirliyorumda, oyleyse.. isiniz zor[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 5 yaşında büyük araçlara permi olandan gümrük vergisi karşılığı girişi yapılamıyordu sanırım ?[signature][hline]Dragger.Org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar