Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Notebook mu Pc mi?

Darestan

Öne çıkan mesajlar

hangisini aliyim ya benim bilgisayar 6 senelik tarih olduda değişecek yakında masaüstü mü alsam yoksa laptop mu ?ofis programları internet az da oyun oynarım belki arada biraz flash falan çalışırım.şimdi gidip süper Pc yi toplamak çokta mantıklı gelmiyo ama notebookta aynı para gerçi
ne dersiniz?
Sosyal ağlarda paylaş

Notebooklar küçük, cazip hatta sevimli bile gözükebilir. Ama eğer gerçekten ihtiyacın yoksa kanma böyle şeylere. Çünkü desktop pc fiyatları bir hayli aşağılarda. Dizüstüne yatıracağın parayle masaüstü bir cihaz aldığında daha rahat ve kaliteli bir sisteme sahip oluyorsun. Ama açıkça söyleyeyim; eğer parasal konularda daha bir refah sahibi olsam kesinlikle notebook alırdım, çünkü daha şekerler :)[signature][hline]AFS'den nefret ediyorum. Sevdiğim geri dönene kadar da nefret etmeye devam edeceğim.
Sosyal ağlarda paylaş

Laptop in bir çok avantajı var tatilde, işte, seyahatde, okul da her yerde kullanam imkanin var hatta Bazı Hotspot bölgelerde internetede girebilirsin, bir başka güzelliğide koy odanın köşesine yer kaplamiyor birde istediğin kadar açık dursun (: Hani gece dıwnload a vs birakmak için birebir sessiz böle kedi gibi mrrrr (: Yani Laptoplar bile artik 2 ye ayriliyor Business için home (desknote) için vs , Şİmdi çoğu söylenen yok hep geziyorsan gerekli vs türü laflara aldanma yani istiyorsan al ama desktop kadar iyi olamaz fakat seni çıldırtacak kadarda yavaş değil artik laptoplar.Ama varsa imkanin Yurtdışından al[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa |
Matrix Code System
Sosyal ağlarda paylaş

said:
MrMedia, 27 Eylül 2004 17:29 tarihinde demiş ki:
Şİmdi çoğu söylenen yok hep geziyorsan gerekli vs türü laflara aldanma

Peki soyle dusun, $3,000 verdin, dell'in dimension'ini aldin. Ne guzel oyun da oynuyorsun simdilik. aradan 1 yil gecti laptop notebook oldu, not tutmaktan baska bi isine yaramiyo. daha da oteye gecemez durumda; hadi nete girdin vs. ama oyun oynayamazsin. ayrica evet bircok yere goturursun ama bu isin guvenligi var, seyehate goturdugun zaman onu yaninda tasiman lazim, gozun arkada kalmadan bi yerlere birakman lazim. ayrica yolculuk ve bilimum priz bulunmayan yerlerde pili ne kadar dayanacak ki? yani maksimum 2 saat oyun oynarsin pille calistirirsan...
Obur taraftan $2,000 verip Dell XPS desktop aldin. hadi biraz daha bayildin, lcd monitor aldin, maksat laptop'a yakinlik. tmm laptoptan daha fazla yer kapliyo, ama oyununu adam gibi oynuyosun. 1 yil sonra oyunlari full olarak kaldirmazsa, gidip upgrade edebilirsin.

Sonuc olarak bana soyler misin, gezip tozmayan adamin laptop'la isi ne? hem daha yavas, hem daha az performans, hem daha pahali.

Ayrica notebook'un bi parcasi bozuldugu zaman, ureticinin eline dusuyosun ve deli gibi para bayiliyosun.. desktop'ta her yerde parcasini da bulursun, bilen birisiysen, kendin bile halledersin...
Sosyal ağlarda paylaş

riglous bu bir tercih meselesi , eğer bütçem daha fazla olsa ikisini birden alirim , sonuç olarak adam dehşet bir billgisyara toplamak istemiyor, bu istekleri normal bir laptop in karşılayabileceği şeyler, Artik laptoplar eskisi kadar yavaş değil , hatta 2005 de centrinolarin da yenileir çıkacak.Vede güvenlik sorunu vs okdar zor birşey zaten aliyorsan laptop bunun sorumluluğunuda biliyor olmailisin.Arkadaşım P4 3.02 işlemcili bir laptop kullaniyor oyun dvd, cd yazma her işini görüyor swg oynuyor hiç bir sorun yok.
Vede Not tutmaktan çok iş yapar 1 yıl sonrada.

said:
Darestan, 27 Eylül 2004 14:02 tarihinde demiş ki:
...ofis programları internet az da oyun oynarım belki arada biraz flash falan çalışırım.şimdi gidip süper Pc yi toplamak çokta mantıklı gelmiyo...
ne dersiniz?
[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa |
Matrix Code System

[Bu mesaj MrMedia tarafından 27 Eylül 2004 17:56 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

dogru soyluyosun tercih meselesi ama gezip tozmayla isin cok alakasi var. ne olursa olsun, verdigin para sana kazandirdigi "mobility" ozelliginden cok daha fazla.. eger +$1,000 veriyosan, o zaman pilinin adam gibi dayanmasini beklersin. centrino da olsa, oyle ahim sahim degil. tamam eskilere gore daha iyi ama, super degil...
Sosyal ağlarda paylaş

ozellikle az oyun oynarim diyosan
gidiyosun en yakin apple showroom una
cebindeki paraya gore ya 12" ibook la 17" powerbook arasina bakiosun
1440xhede cozunurlukte radeon 9700 le cosmak da elinde
1024x768 de 1ghz g4 le yazdigin herseyi yapabilmek de elinde ..
ayrica kesinlikle seviyosun aleti, windowstan wormlardan kurtuluosun
dizayna hayran kaliosun
steve jobs un kpegi oluosun :P[signature][hline][i]"Someday, someone will best me. But it won't be today, and it won't be you."
Sosyal ağlarda paylaş

Hmm demek herkez ne demek istedigimi anliyor... Bak bu sakat is ya... Tr'de de 2 misli fiyatlar... Dusunmek lazim bunun uzerine ciddi ciddi... Mesela babam is icin kullanacagi bir notebook almayi dusundugu icin yurt disindan alacagi bir alet onu cilgina cevirmekten baska bir ise yaramaz sanirim. Yeter ya, ben birakiyom oss'yi, abitur yapip Almanya'ya gidecem, orada tr karakter lazim degil, hem de notebooklar daha ucuz![signature][hline]AFS'den nefret ediyorum. Sevdiğim geri dönene kadar da nefret etmeye devam edeceğim.
Sosyal ağlarda paylaş

ya dralnu çelme aklımı ya!
mac iyide software i yok be abi sen bana bedevaya netten çektiklerini say

ya bide öyle doom 3 falan manyaq gibi oynamam abi açarım mis gibi quake 2 oh!

mac rulz ama çok pahalı powerbook alcağıma 20" lik imac alırım lan deli bişey!

ya masaüstünede notebookada vereceğim para 1500 1600 dolar falan hatta peder desktopçu ama senbilirsin diyo tabi desktop alırsam belki 19"lcd felan alıcam

ya çok zor iş ya notebooklar ilerledi ama harddiskleri hala yetersiz halbuki küçücük ipodla aynı kapasite isyan ediyorum!pcciler maci taklit etsin biraz daha =)

notebbok küçük rahat ve sevimli ama pahalı ve biraz yavaş aynı fiyattaki desktopa göre ama odamda açacağı inanılmaz boşluğu düşününce enfes geliyo tabi bide okulda prezentasyon falan yaparım onu okula götürmek var stüdyoya götürüp şarkı kaydetmekte var eheh =) ama dezavantajları çok fazla şöle aha hem iyi fiyat hem performans bulamadım bi kaç ay beklemek gerek sanırım notebook için
Sosyal ağlarda paylaş

iyi fiyata iyi performanslisi da var ama onlar desktop replacement kategorisine giriolar, pil omurleri 2 saati zor goruo ..
12" ibook 3 saat+kusur dvd playback yapio .. 14" in daha da fazla[signature][hline][i]"Someday, someone will best me. But it won't be today, and it won't be you."
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...