Core Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Ben telsimin biliyorum cep aile diye.. Bunun disinda devlet memurlarina avea dan bir hizmet var. Simdi benim annem 1. dereceden devlet memuru emeklisi, acava biz de avea'nin kampanyasindan yararlana bilirmiyiz? Sizin bildiginiz baska var mi? Siz hangisini onerirsiniz?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 hepsi saçmalık bence adamlar tonlarca para kazanıyor size ucuza yapıyoz diyor ama yalann:D en temizi telsiz almak ailece:P[signature][hline]yas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 İşte chemical aklı Ama çocuk yine haklı[signature][hline]AFS'den nefret ediyorum. Sevdiğim geri dönene kadar da nefret etmeye devam edeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 izmir istanbul arasi telsiz var mi? ha bu arada tabiki adamlar para kazanacak yoksa hayrina mi yapiolar bu isi?? Ama pahalinin ucuzlari var. ornegin avea. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 baba baba duyuyomusun beni? tamam duyuyorum oğlum tamam *! annede ordan atlar * oğlum koş tat salça al tamam tamam anne tamam *! bakkala iner * anne tat salça yok ne aliyim tamam başka markete git tamam hassie tamam *! annede ordan sesleri duyar * ne kadar hüleyn bu memedemmi salçaları? 500 kağıt hoydee...[signature][hline](_::_____::_) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascal Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 baban veya annen kamu personeliyse aycell'di şimdi aynı kampanya avea'da devam ediyor. biz ailecek bedavaya konuşuyoruz. ayda 10 milyon'a...[signature][hline]Nukem_Verite, 31 Temmuz 2004 16:38 tarihinde demiş ki: ben paticik falan değilim abi insanım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Avea kamu çalışanlarına büyük indirmler veriyor bildiğim kadarıyla. Telsim'de cep partner falan var ama illa ki partner olmak gerekiyor mu onu bilemiyorum :)[signature][hline]AFS'den nefret ediyorum. Sevdiğim geri dönene kadar da nefret etmeye devam edeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 bakalim avea bize uyuyorsa.. (annem emekli) insallah uyar cunku avea acayip uygun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar