Chimera167 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Dostlar Flash Mx te Mouse un şeklini şekil yapamıyorum nasıl yapılacak bilen varsa help pls oyun yapıyorumda yeni bir boyut getirecek Şimdiden Teşekkürlerimi Sunarımm... Flashtan anlayan warsa Msn e gelirse çok memnun olurum [email protected] böylelikle kendisini sık sık rahatsız ederim Kim öğretmek istemes ki diiiymi Bir nesneyi klavyeden kontrol etme nasıl oluyor ilerletme mesela Button yaptıktan sonra bişeyler daha yapıyoruz sanırım ? Not : 2 blüme birden açmak zorunda kaldım konuyu özür dilerim ama kimse cwp wermiyoredu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Bak paticitkte tutorial yazmıştım bikeresinde: http://forum.paticik.com/view.php?id=74561 Msn'e gelemem kusra bakma =)[signature][hline]Zegard/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young oh yeaah tikkysi: "Fuck you anuna Koyim!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chimera167 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 gel msn e lütfeeeennn :lol: böylelikle sorarım arada :lol: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar