Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Augmentin

Rerore

Öne çıkan mesajlar

baştan hala doktora gitmemen hata öncelikle eğer gidemiyecek kadar üşengeçsen antibiyotik almaman hata sizde çocuk kendine kemoterapi yapıyormuş izlenimi vermeyin alt tarafı antibiyotik taş çatlasa 10kere alacağı bir ilaç ayrıca gripte bal gibi alınır antibiyotik. Augmentin yerine duocid kullanmanı tavsiye ederim grip vakalarında...herkes kendisinin doktorudur
Sosyal ağlarda paylaş

neyse çok sevdiğiniz doktorunuza gittim
acil den girdim
zaten hastanede olması greken doktoru, çok acil bir durumum olmadığı için, hemşireler çağıramaycaklarını söylediler
sonra eczaneye gittim, o da kapatmış, telefon bırakmış aradım geldi aldım yine aynı ilaç tan ucuzmuş zaten, 1 günlük kullanımım eksikti

ya boğazımın ebesinin ağlaması ne zamandan beri grip oluyor çok merak ettim

ayrıca sanki her hastalığımız house bölüm konusu olabilecek nitelikte, her doktor da çözebilecek yetenekte gibi konuşuyorsunuz
Sosyal ağlarda paylaş

Atesim var diye doktara mı gitcem grip ilacı aldım gecmedi
bayram gunu hasta oldum o zaman gitsem yine acile gitcektim
ama doktorun acil de deil evinde olması nöbetci eczanenin kapalı olması filan benim suçum
ayrıca poliklinik kapalı olunca acil dısında nereye gitceksin
Sosyal ağlarda paylaş

Bazen doktorlar bizi dinleyiverse ne guzel olcak aslinda,

Bir keresinde hasta olacagimi hissettim, gataya gittim, tatli matli boyle hanimcacik bir doktor geldi,
sikayetin ne dedi,
atesim cikcak, buyuk ihtimal bogazim da siser dedim,

saftirik kendisine falan yazdigimi dusundu, basindan savmaya calisti, ben de ertesi gunden sonra nobetci doktora beni sorarsin diyip ciktim.

ertesi gun atesim 40in ustune cikti gece, gataya gittim, o doktor nobetciydi, boyle gene mi sen diye bakarken, atesimi olctu 40 kusur biseydi, sonra paldir kuldur igne, ilac falan dusurduler atesimi. sonra ilk gun dedigim ilaclari yazdi gonderdi =)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...