Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Olmuyor olmuyor, istedigim tadi bulamiyorum.

Draven

Öne çıkan mesajlar

Ustunde calistigim bir proje var, okulda yaptigim. Yaptigim sey boyle uzun bir sequence olusturmak, benimde aklima jazz muzigin rock'a dogru olan donusumunu gostermek, step by step gibi.

Neyse, isinmak icin, karikaturumsu calismalar yapmaya basladim cunku oyle bir atmosfer istiyorum. Ancak istedigim tada ulasamiyorum. Bi kac calisma gordum nette, cogu illustrator kullandigini soyledi. Fazla kafa karistirmadan yaptigimi koyayim.

Kulak falan pek ugrasmadigim icin olmadi. Asil sorun karikatursel renklendirme ve isiklandirma. Bide line art a uzen gosterdim, biraz daha kalin ve temiz olsun diye ama.

Neyse, neler yapilmali. Bide acaba daha skec e baslamadan angi resolasyonda baslasam daha yardimci olur bana?

Sosyal ağlarda paylaş

anladığım kadarıyla sana ilk gereken iyi bi cleanup. eskizi fotoşopta yap. flasha geçir. üstünden flashtaki pencil ile geç. sonradan smooth filan yapabilirsin. aşaa yukarı memnun olduktan sonra convert lines to fill de. sonra da alttan eskizi silip export et. boyamayı da istersen flashta yapabilirsin ama fotoşoku tercih ve tavsiye ederim şahsan.[signature][hline]sistre+cila=900 milyon... ona göre
Sosyal ağlarda paylaş

tertemiz çizmen lazım draven. bütün hadise orda. çizgi ağırlığını çok iyi kontrol etmen de gerekiyo. renklendirmeyi diğer türlü beceremiceksin muhtemelen, flashta yap. illustrator ilk başta zor gelebilir. önce herşeyi tek(veya zevkli bi şekilde hazırladığın sade gradient) renklerle doldur. üstüne ayrı layer olarak opacitysi düşük, ambient rengine uygun (misal mavi misal kırmızı) koyu renkli bölgeler ekle blok olarak. bunnar da degradeli olabilir. onun üstüne de parlak bölgeler için aynı hadiseyi yap. dene. çalış. ama dediim gibi en önemlisi çizgi değerleri kısmı.[signature][hline]sistre+cila=900 milyon... ona göre
Sosyal ağlarda paylaş

cizimde problem var, konturler birbirine denk oldugu oldugu icin akicilik yok, tek boyut uzerinde gibiler. belki biraz bununla oynarsan istedigin tadi yakalayabilirsin. cevre konturleri biraz daha kalin, ic tarafi daha ince yapmak da bir cozum olabilir.

bir de acik soylemek gerekirse gozlerde ciddi problem var gibi geliyor bana.

bence bunu unutup yeniden birsey cizmeyi denesen daha iyi olur.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...