Canonical Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Selamlar, Şimdi dün gece notebook yataktaydı biraz eğiliyordu yumuşak yatak olması dolayısıyla. Havanın çıktığı kısım biraz yatağa gömülür gibi oldu öyle 5 dakika falan gitti sonra bir koku geldi böye sanki saç kurutma makinasına kaçan saçın yandığı bir koku çıktı kaldırdım hemen havaya tuttum 2 dakika sonra kokusu geçti. Dedim acaba içten plastik falan mı yandı. Notebookun içini açmaya da çekindim açıkçası. Notebook güzelce açılıyor çalışıyor oyun oynanıyor. Nedir bu koku ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Kabloların plastik kaplaması koku yapmıştır sıcak hava içeride kaldığından, bişey olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Canonical Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Bi zararı olmuşmudur kaptan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 bir şey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 çöpe at Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Canonical Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Oh neyse sağolun :) Ben de notebookun içini açıp sonra geri takamamaya doğru giden bir macera yaşayacakmıyım acaba dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 markası nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Canonical Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 samsung rv520 notebook sadece sol tarafından veriyor havayı ortasında falan delikler var ama bütün hava soldan çıkıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 laptop soğutucu al 20liraliık olanlarından alsan bile al yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Canonical Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 ya varda yataktayken hadi kullanmayayım dedim yoksa hep soğutucunun üstünde, ama bundan sonra heryerde kullanacağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Çalışmasında problem yoksa bişey olmaz, olsa belli ederdi zaten sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 bi tarafı yanmış olsa alevinden duramazdın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Canonical Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 @seagle Eyw bilae her eve lazım bi makina mühendisisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Evlerden ırak bi makine mühendisiyim ben aslında... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar