cenx Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 2-8 Eylül arası (tarihte oynama yapılabilir. kız arkadaşımla hem başbaşa tatil yapmak hem de kız arkadaşımın kuzenini ziyaret edip 1 taşla iki kuş vurmak istiyoruz. ancak mali dururmum bu süpriz tatil için yeterli değil. şu halde ancak avşa ya gidebiliyorum. ancak 3-4 gündür seferler iptal ediliyormuş avşa ya, bizim gideceğimiz zaman da aynısı olur korkusu var. bende belki bir şans lara ya yakın (aslında farketmez) bir yerde kalacak bir yer arıyorum. aşağıda evi boş olan ve kedilerine bakılması gereken bir arkadaş görünce belki buraya yazarsam karşılıklı bir anlaşmaya varıp evini kullanabileceğim biri olur düşüncesi oluştu. bayramda kafe yoğunluğunu atlatıp bir güzel tatile cıkabilirsem süper olacak. ilgilenenler ya da aklına bana uygun olacağını düşündüğü bir fikri olanlar varsa lütfen mesaj atsın. teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 problem halloldu teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 ne işse herkes avşaya gidiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 sanırım konuyla alakasız insanların fazla kastırmadan halledebileceği bir yer olduğundan oraya gidiyorlar. şahsım adına 5-6 senedir tatile falan cıkamıyorum iş yüzünden. "avşa mı avşa hayde o zaman" diyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Zaybird said: ne işse herkes avşaya gidiyo. avşa güzel ya. sakin böyle küçük bi yer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 ben de gitmiştim kuzenlerle falan.2004 falandı galiba tam hatırlamıyorum.çok beğenmiştim o zamanlar.şimdi nasıl bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Ne çabuk hallolmuş lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar