manve Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Bilgisayari temizliyeyim dedim gecen gun, her zamanki gibi ccleaner combofix anti-malware calistirdim, ancak bu sefer nolduysa internet yok. Ag uzerindeki bilgisayarlari gorebiliyorum fakat cmd ile ipconfig /all dedikten sonra her seye media disconneted diyor. Ethernet surucusunu silip yeniden yukledim falan ama fayda etmedi, format atmadan bunu nasil duzeltebilirim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 IP ayarlarından Default Gateway olarak ve DNS olarak girilen iplerin doğru olduğundan emin misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 aynen dedigin gibiymis =) default gatewayi yanlis girmisim, tek goz acik yazmaya calisirken sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar