di Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Eheh oldum lan! Bisikleti alindigi yere gotureyim diye ciktim, bostanci ido'nun az ilerisi gibi kalmis aklimda ama taaa maltepedeymis. Yemegi tam sindirmeden cikmistim bi de. Sicildi agzima. Sahildeki belturun oraya zor attim kendimi dilim damagim birbirine yapismis halde. 7 km kadar geldim. Bi o kadar daha gidicem, sonra bi de donusu var. Sesim cikmazsa arayip sorun serefsizlik etmeyin.
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 sahil yolunda yokuş neyim yok, bişi olmaz halledersin
kozalak Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 7km de öldün mü ya. ben bi çıkmaya 70 km yapıyodum. kazadan önce tabi. :D
di Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Track Map gibi bisey var mi paylasabilecegin ?
kozalak Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 http://www.sports-tracker.com/#/workout/mergene/cgdaib3l0dc9p3p3 al bu baya once pendik turum. floryaya gittim, rumeli kavağına gittim. ama onları kaydetmedim hiç. km saati almıştım çünkü.
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 oha ya feci kıskandım su hareketi yalnız. yapabildigim tek spor yuzme su sıralar. oldukca da memnunum bence dunyadaki en guzel, en faydalı spor. ama bisiklet canım cekti simdi acaip.
di Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Abi giderken her iki fren disk'inde de ciddi sikinti vardi, balataya surtuyordu ikisi de. O yuzden 7 km bile yordu. Gun icimde toplam 25km kadar yol yaptim, en son kaydettigim de su asagidaki oldu. Mesafe harici degerler yakin. Yavas degilim demekki. http://www.mapmytracks.com/explore/activity/245678 Bir de ben sabirsiz biriyim. Sikiliyorum tek basima surerken, saatlerce suremiyorum. O yuzden simdilik kaydettigim en uzun mesafe bu 9 kusur km oldu iste.
kozalak Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 o pendik turu yavaş bi turdu di. ben floryaya 28-30 km ortalamayla gibi yine aynı şekilde dönüyorum hız olarak :D tabi bu zamanla oluyo, önceden 25i gecemiyodum falan. şimdi 0 a indik. istanbulda bisiklet yolu olmadıgı için sıkıntılı bisiklet sürmek. ve baya riskli aslında...
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 bostancı sahil elverişli gibi ama ben adeta bir mal gibi aynı yerin etrafında daireler çiziyorum =P
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 kask takıyosunuz di mi gencler? poliscilik yapayım forumda biraz.
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 al iste. en sevmedigim trip. arabada kemerini baglamayan, motora ve bisiklete binerken kask takmayan insanları sevemiyorum ben.
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 trafiğe çıkmıyorumki evin karşısı sahil yada park/ağaçlık bi yer var orda turluyorum :o
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 ayrıca bu sıcakta bide kask lolnothnx
kozalak Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 kasksız yola çıkmıyorum. istanbulda hele aman diyeyim kasksız sürmeyin. bişeye çarpmanıza gerek yok, ıslak zeminden geçer kayar düşersiniz kafanızı yere çarparsanız of yani. ben de sevmiyorum ama takıyorum hep.
Öne çıkan mesajlar