Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

GGcUP

axxion_

Öne çıkan mesajlar

BEn şeyi anlamıyorum neden her hafta sonu bnet üzerinde turnuva yapılmıyor minik turnuvalar başta ödül olmaz bu bir gelenek halinde gelir sonra ufak hediyeler olur ne bilim ufak bir para ödülü sonra kulaklık mouse filan cidden neden yapılmıyor yani ben hoş sc yeni başladım ama bunu yapmak çok zor olmasa gerek her akşam bnet tur-1 de 20 adam oluyor ve bu kanala girmeten dolu türk vardır eminimde hafta sonları bir turnuva yapılsın ve gelenek haline gelsin bu ne kadar zaman alıcak ki sonuçta
Sosyal ağlarda paylaş

Biz de aynı şeyleri sorguluyoruz kardeş, bir ucundan tutunca oluyor :)

Yakın gelecekte muazzam gelişmeler olacak, Starcraft, Türkiye ve eSpor kesişim kümesinde

Lind3r0th said:

BEn şeyi anlamıyorum neden her hafta sonu bnet üzerinde turnuva yapılmıyor minik turnuvalar başta ödül olmaz bu bir gelenek halinde gelir sonra ufak hediyeler olur ne bilim ufak bir para ödülü sonra kulaklık mouse filan cidden neden yapılmıyor yani ben hoş sc yeni başladım ama bunu yapmak çok zor olmasa gerek her akşam bnet tur-1 de 20 adam oluyor ve bu kanala girmeten dolu türk vardır eminimde hafta sonları bir turnuva yapılsın ve gelenek haline gelsin bu ne kadar zaman alıcak ki sonuçta
Sosyal ağlarda paylaş

Ben de istiyorum ki canı gönülden GGcUp'ın başarılı olmasını ki betadan beri başarılı olduğunu düşünüyorum ama tek kızdığım nokta böyle çok abartılı cümleler kurulması en başta.Betada ilk başladığında bu turnuva serisi ne iddaa vardı ne de bir sene sonra bu noktaya gelebileceğini tahmin eden.Bunun temelini ne oluşturdu biz katılımcılar ve organizasyonun başında olan Anzelot'un isteği.Dediğim gibi iddaalı cümlelere gerek yok herkes zaten biliyor ne kadar başarılı olacağını...
Sosyal ağlarda paylaş

Ekip arkadaşlarımız bunun için çabalıyoruz ve toplantılar yapıyoruz. Bu yüzden abartı cümleler elbette fazla olur ama Gambitin yazdıklarını yineliyorum. Arkaplanda oturup PC ye bakmıyoruz ve SC camiasının gelişmesi için çabalıyoruz. Bunun için bazı gördüğümüz olaylar var o yüzden bunu rahatlıkla söyleyebiliriz.

"Yakın gelecekte muazzam gelişmeler olacak, Starcraft, Türkiye ve eSpor kesişim kümesinde"

Bu konuda tüm arkadaşların "tabi karşı düşüncelerde arkadaşlar da vardır" desteklerini bekliyoruz. Unutulmamalı ki bu etkinlikler uğraşlar tamamen camianın gelişmesi adına yapılıyor ve hiç bir maddi gelir beklentisi olmayan işlerdir.

Tüm detaylar 1 Eylül'e kadar açıklanacaktır.

Sleeep said:

axxion_ said:

daha güzel şeyler olsun, çıta yükselsin.

gün gelir axxion bize 100 kişilik LAN bile yapar, yeter ki destekleyin :P

Oda olacak ve dediğin gibi desteklenmek önemli
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...