axxion_ Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Turnuvalar yakında başlıyor. http://www.starcraftturkiye.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GambitSC Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Turnuva bomba gibi geliyor, Türkiye'de Starcraft camiası coşuyor, coşturuyor :) Detaylar, haberler çok yakında! (Laf aramızda Ahmet video leziz) axxion_ said: Turnuvalar yakında başlıyor. http://www.youtube.com/watch?v=ItHsPG3t4gY http://www.starcraftturkiye.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Tsl vardı bide ona noldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yvz Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 ödülleri merakla bekliyorz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 hadi hayırlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyourmind Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Sleeep said: hadi hayırlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GambitSC Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Onu ben de hep merak etmişimdir :D Vendy said: Tsl vardı bide ona noldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GambitSC Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 O kadar çok ödül oldu ki, izleyiciler bile ödül kazanabilir :D Hatta bir kısmını artık sonraki etkinliklere saklayalım dedik (şaka değil) yvz said: ödülleri merakla bekliyorz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yvz Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 GambitSC said: O kadar çok ödül oldu ki, izleyiciler bile ödül kazanabilir :D Hatta bir kısmını artık sonraki etkinliklere saklayalım dedik (şaka değil) yvz said: ödülleri merakla bekliyorz :D ooh ii valla ilk defa sc den bi ödül kazanırım belkide :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 BEn şeyi anlamıyorum neden her hafta sonu bnet üzerinde turnuva yapılmıyor minik turnuvalar başta ödül olmaz bu bir gelenek halinde gelir sonra ufak hediyeler olur ne bilim ufak bir para ödülü sonra kulaklık mouse filan cidden neden yapılmıyor yani ben hoş sc yeni başladım ama bunu yapmak çok zor olmasa gerek her akşam bnet tur-1 de 20 adam oluyor ve bu kanala girmeten dolu türk vardır eminimde hafta sonları bir turnuva yapılsın ve gelenek haline gelsin bu ne kadar zaman alıcak ki sonuçta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GambitSC Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Biz de aynı şeyleri sorguluyoruz kardeş, bir ucundan tutunca oluyor :) Yakın gelecekte muazzam gelişmeler olacak, Starcraft, Türkiye ve eSpor kesişim kümesinde Lind3r0th said: BEn şeyi anlamıyorum neden her hafta sonu bnet üzerinde turnuva yapılmıyor minik turnuvalar başta ödül olmaz bu bir gelenek halinde gelir sonra ufak hediyeler olur ne bilim ufak bir para ödülü sonra kulaklık mouse filan cidden neden yapılmıyor yani ben hoş sc yeni başladım ama bunu yapmak çok zor olmasa gerek her akşam bnet tur-1 de 20 adam oluyor ve bu kanala girmeten dolu türk vardır eminimde hafta sonları bir turnuva yapılsın ve gelenek haline gelsin bu ne kadar zaman alıcak ki sonuçta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Hayır öle süper ödüllere gerek yok amaç insanlarda alışkanlık haline gelsin oynasınlar yani bir anlamda gelenek haline gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyourmind Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 GambitSC said: Biz de aynı şeyleri sorguluyoruz kardeş, bir ucundan tutunca oluyor :) Yakın gelecekte muazzam gelişmeler olacak, Starcraft, Türkiye ve eSpor kesişim kümesinde Hani sorguluyordun ya TSL'e ne oldu diye...İşte TSL'de tıpkı senin gibi konuşuyordu söylüyordu bak ne oldu.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoRaA Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Umarim guzel seyler olur basarilar. TSL olmadi diye baskalarida olmiycak diye birsey yok . Umariz olur . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyourmind Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Ben de istiyorum ki canı gönülden GGcUp'ın başarılı olmasını ki betadan beri başarılı olduğunu düşünüyorum ama tek kızdığım nokta böyle çok abartılı cümleler kurulması en başta.Betada ilk başladığında bu turnuva serisi ne iddaa vardı ne de bir sene sonra bu noktaya gelebileceğini tahmin eden.Bunun temelini ne oluşturdu biz katılımcılar ve organizasyonun başında olan Anzelot'un isteği.Dediğim gibi iddaalı cümlelere gerek yok herkes zaten biliyor ne kadar başarılı olacağını... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axxion_ Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Engin iddialı değilde olacağına inandığı şeyleri söylemiş, olması da çok abes görünüp iddialı gelmiş olabilir ama daha güzel şeyler olsun, çıta yükselsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 axxion_ said: daha güzel şeyler olsun, çıta yükselsin. gün gelir axxion bize 100 kişilik LAN bile yapar, yeter ki destekleyin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bursat Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Ekip arkadaşlarımız bunun için çabalıyoruz ve toplantılar yapıyoruz. Bu yüzden abartı cümleler elbette fazla olur ama Gambitin yazdıklarını yineliyorum. Arkaplanda oturup PC ye bakmıyoruz ve SC camiasının gelişmesi için çabalıyoruz. Bunun için bazı gördüğümüz olaylar var o yüzden bunu rahatlıkla söyleyebiliriz. "Yakın gelecekte muazzam gelişmeler olacak, Starcraft, Türkiye ve eSpor kesişim kümesinde" Bu konuda tüm arkadaşların "tabi karşı düşüncelerde arkadaşlar da vardır" desteklerini bekliyoruz. Unutulmamalı ki bu etkinlikler uğraşlar tamamen camianın gelişmesi adına yapılıyor ve hiç bir maddi gelir beklentisi olmayan işlerdir. Tüm detaylar 1 Eylül'e kadar açıklanacaktır. Sleeep said: axxion_ said: daha güzel şeyler olsun, çıta yükselsin. gün gelir axxion bize 100 kişilik LAN bile yapar, yeter ki destekleyin :P Oda olacak ve dediğin gibi desteklenmek önemli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensei Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Off yaaa 1 Eylül'e kadar 22 saat 54 dakika beklenir mi şimdi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyourmind Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Sensei said: Off yaaa 1 Eylül'e kadar 22 saat 54 dakika beklenir mi şimdi :P Bekleyene kadar 4v4 akarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 1 eylülde mi açıklıcak ggcup ?^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bursat Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Sleeep said: 1 eylülde mi açıklıcak ggcup ?^^ Evet ödüller, kayıt linki ve tarihi filan yayınlanacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shacoo Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 1 Eylül ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GambitSC Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 :) Her şey hazır, bir kaç detay daha eklenip g0g0g0g0 (Bursat Hoca yine döktürmüş) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seaa Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 dT klanı hazır! ödülleri toplayacagız :P bu arada emeginize saglık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar